Just Player
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Arkadaşlar paranın çekildiği kartları kontrol edin ben iptal etmeden bugün 16.40 ta param geri yatmış aksam 5 de iptal etdim ben halbuki
valla ankarada en iyi yerde 25 tl siz nerde yaşıyosunuz onu bilememinş yersin 25tl ye tavuk döner knk min 35tl onunda içinde tavuk mu var artık ne var bilinmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
olum bu adamın dediğine göre 100 genişlik 200 uzunluğu 1metre genişlik 2metre uzunluk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ulan ben bunu aldım ne gelicek böyle bana o zaman 250cm genişik 1150cm uzunluk diyor 2.5metre genişlik eyvallah hadi 11.5 metre uzunluk ney altımda ki 1 dairenin pencereyide örtücem heralde
Kutu acilimi gelir miKargoya verilmiş şakamı xd
Alıntıyı görüntüle
Gelirse neden olmasınKutu acilimi gelir mi
Millet ufacik bi parca geldi falan diyor bakalim ne gelcekGelirse neden olmasınbide Trendyol 23TL mi geri yatırdı fgnjfngfgf
iade ettilerGelmiceyecektir alanlar kimbilir kac tane aldi ve kac kisi aldi batarlar
Sırf satışı tamamalamak için bile kutu içine yırtık parça bile koyabilirler maksat satış iptal olmasın puan düşmesin kafası ama uğraşmaya bile değmez ben satıyor olsam direk iptal ederim.Millet ufacik bi parca geldi falan diyor bakalim ne gelcek