İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,436
Trendyol, Hepsiburada ve Amazon'a cevap olarak Trendyol Plus indirimleri yapacak. Net sinyaller verilmiş bu akşam veya yarın başlar.
GGWP500 kodu + sepet indirimi.Kazı kazan geliyor desene![]()
O nasıl oldu la??Kulakustu kulaklık lazım kulaklığımı çaldılar
Üniversitede kafeteryada unutmuştum, 1 saat sonra döndüğümde yoktu kameralara baktırmak istedim kameralar çalışmıyor dediler. İşin kötü yanı kulaklığı kullanmaya başlayalı 24 saat bile olmamıştı. Q21i NC modeliydiO nasıl oldu la??
çok doğru 2 gün önce aldığım monitörün fiyatını 9 binden 13 bine çıkarıp tekrar 12 bin tl ye indirirek indirim olarak göstermişler Hepsiburada ticari zekası mükemmelhepsiburada amazon çöp burdada bir beklenti yok .Denetim olmayınca indirimde olmuyor yüzde 30 şişir yüzde 20 indir .
Geçmiş olsun, üzüldüm hocamÜniversitede kafeteryada unutmuştum, 1 saat sonra döndüğümde yoktu kameralara baktırmak istedim kameralar çalışmıyor dediler. İşin kötü yanı kulaklığı kullanmaya başlayalı 24 saat bile olmamıştı. Q21i NC modeliydi
Kameralar çalışmıyor lafı klasik yalan uğraşmak istememişlerdir benceÜniversitede kafeteryada unutmuştum, 1 saat sonra döndüğümde yoktu kameralara baktırmak istedim kameralar çalışmıyor dediler. İşin kötü yanı kulaklığı kullanmaya başlayalı 24 saat bile olmamıştı. Q21i NC modeliydi