Neler Yeni

Trendyol QNB Ödemesiz Kredi Kartı Fırsatı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Trendyol da yapacağınız alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor yıllık aidat ücreti yok anında 200tl hediye yemek de yüzde 5 indirim ve birçok fırsat var bir bakın derim ihtiyacınız varsa bende var qnb Kart ama sırf peşin fiyatına 6 taksit seçeneği bile bana cazip geldi 😁

Ekler

• Screenshot_2023-06-20-00-27-09-553_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-06-20-00-27-09-553_trendyol.com.jpg
    649 KB · Hit: 430

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Trendyol da yapacağınız alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit yapılıyor yıllık aidat ücreti yok anında 200tl hediye ve birçok fırsat var bir bakın derim ihtiyacınız varsa bende var qnb Kart ama sırf peşin fiyatına 6 taksit seçeneği bile bana cazip geldi 😁
her karta vade farksız 6 taksit veriyolar kral yapıkredide aynı şey var bunları fırsat gibi gösteriyolar o kötü axess kart ile alırsan 15-20 tl de parapuan verir miss

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her karta vade farksız 6 taksit veriyolar kral yapıkredide aynı şey var bunları fırsat gibi gösteriyolar o kötü axess kart ile alırsan 15-20 TL de parapuan verir miss
Bende Kredi kartı var bende göstermiyor 😂

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
her karta vade farksız 6 taksit veriyolar kral yapıkredide aynı şey var bunları fırsat gibi gösteriyolar o kötü axess kart ile alırsan 15-20 TL de parapuan verir miss
pardon ben kampanya sandım bu trendyol kredi kartıymış oha çok iyi ben direkt sipariş ediyorum yemek dolayısıyla

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
  • İlk defa QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahibi olacak müşterilerimize, başvurunun onaylanması halinde CardFinans Trendyol karta 200 TL değerinde 30 gün geçerli Trendyol ParaPuan yüklenir. 200 TL Trendyol ParaPuan kampanyası 8-30 Haziran tarihleri arasında yapılan başvurular için geçerlidir.
abi qnf fix karttan başvuramıyorum şaka mı bu :(

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • İlk defa QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahibi olacak müşterilerimize, başvurunun onaylanması halinde CardFinans Trendyol karta 200 TL değerinde 30 gün geçerli Trendyol ParaPuan yüklenir. 200 TL Trendyol ParaPuan kampanyası 8-30 Haziran tarihleri arasında yapılan başvurular için geçerlidir.
abi qnf fix karttan başvuramıyorum şaka mı bu :(
Benimde QNB kartım var demek ki bana da vermez 😁

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,410
Üyeler
160,844
Son üye