Neler Yeni

Trendyol Satıcılarına Güvenmeyin

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Hediye Çeki Onların Olsun Çok Can Sıkıcı Bir Durum Nerdeyse 1 Aylık Maaş Çöp Olacak Boşuna Çalışmış Olacağız Az Bir Şey De Değil Ülkenin Durumu Belli Yani
paranı alırsın sıkıntı yok, ek olarak hediye çeki verebilirler

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Hocam memnun musun monitörden bari iyi mi? görüntüsü felan

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Hakan AĞCA
Millet olarak çok üç kağıtçıyız. Keşke bu çakallar bizi değilde yurtdışında faaliyetlerini gösterse. 😄

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Merhaba Arkadaşlar Ben Trendyol'dan ASUS TUF Gaming VG27VQ 27" 165 Hz 1ms FreeSync Full HD Curved Monitör Satın Aldım Satıcının Yorumları Gözükmüyordu Fiyatı Piyasaya Göre 500 TL Daha Ucuzdu Satın Almadan Önce Trendyol Destek İle Konuştum Bir Sorun Olmayacağını Söylediler Ve Sipariş Verdim Ürün 2 Gün Sonra Kargoya Verildi Ve Evime Gelen Bir Dosya :D Kutu Yok Bildiğiniz Dosya Göndermişler Direkt İade Etmek İstediğimi Söyledim Ve Kargodan Teslim Almadım Trendyol Desteğe Yazdığımda İse Ürünü Kabul Etmediğiniz İçin Geri Gönderilecek Ve Depoya Ulaştığı Zaman Paranız İade Edilecek Dedi Ürün Alırken Satıcıya Çok Dikkat Edin Lütfen
İade onaylaninca Canli desteğe yazıp mağdur olduğunu söyle. Monitör indirimlerini kaçırdığını ve bu hatayı nasıl telafi edeceklerini sor. Büyük ihtimal 300 TL kupon verirler sana

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
İade onaylaninca Canli desteğe yazıp mağdur olduğunu söyle. Monitör indirimlerini kaçırdığını ve bu hatayı nasıl telafi edeceklerini sor. Büyük ihtimal 300 TL kupon verirler sana
teşekkür ederim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha önce alışveriş yapılmamış yerlerden ürün almayınız. Bu aralar çok yaşanıyor. Ekran kartı yerine oyuncak gönderen vs. oluyordu.

Andolor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yasin Yardımcı
kaç defa istedim kupon hediye vermiyorlar mağdur durumdayım yine bir şey yok

Top Bottom