hangisini aldınız hocamklavye aldım 1 tane yedekte kalsın 543 TL ye 1 daha bulamam.
kanka çokta önemli değil ben bilek desteğini kullanmıyorum ama diğer sitelerde bilek destekli 1000 lira gördüm daha deminApex 3 tkl bilek desteği olsa alırdım.
Nova 1p almak isterdim. Onun dışında ürünler pek kalmamış.Çok iyi
Arama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
Apex 3 tkl hocamhangisini aldınız hocam
kanka 2 yıldan fazladır kullanıyorum kullanacağın mousepad tek renkli olmalı çoğu insan bilmez bunu sebebi ise mouse bazen takılıyor algılayamıyor donuyor. 2 kez rival 600 kullandım kronik olduğunu düşünüyorum ama tabi bir dene değişim/iade kolay oluyor steelserieste.Rival 600 aldım iyidir dimi?
Bileklerim ağrıyor bir süre sonra ondan bilek destekli olması önceliğim.düz versiyonunu bekledim ama düşmedi onun fiyatı.kanka çokta önemli değil ben bilek desteğini kullanmıyorum ama diğer sitelerde bilek destekli 1000 lira gördüm daha demin
Doğrudur üstadım donunun rengi ne?İnanmıycaksında PSU nun bile açılmamış yedeği duruyor. Bende her şey yedeklidir. kutuda bekler sırasını.
glorious daha iyi ama rival 600 ün şekli vargloruis petek tasarım diye almamıştım rival 600 ile karşılaştırınca hangisi daha iyidir sizce?