MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,163
İnanmıycaksında donumun bile açılmamış yedeği duruyor. Bende her şey yedeklidir. kutuda bekler sırasını.Doğrudur üstadım donunun rengi ne?
İnanmıycaksında donumun bile açılmamış yedeği duruyor. Bende her şey yedeklidir. kutuda bekler sırasını.Doğrudur üstadım donunun rengi ne?
Hangi kulaklıklar kaç ₺ idi. Bilen ya da resmini çeken yok mu?Çok iyi
Arama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
Hangi kulaklıklar kaç ₺ idi. Bilen ya da resmini çeken yok mu?
Apex 5 al sata gider miÇok iyi
Arama Sonuçları - Trendyol
SevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanya fırsatları Trendyolâda!www.trendyol.com
hahahaİnanmıycaksında donumun bile açılmamış yedeği duruyor. Bende her şey yedeklidir. kutuda bekler sırasını.![]()
Bakalım tekrar stoğa girecek mi. 2 hafta sonra falan olsa benim için mükemmel olurdu![]()
SteelSeries Arctis Nova 1P - Playstation Oyun Kulaklığı - Siyah - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis Nova 1P - Playstation Oyun Kulaklığı - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bozulunca kazık fiyattan almak yerine ucuz bulunca yedekleyenleri severimİnanmıycaksında donumun bile açılmamış yedeği duruyor. Bende her şey yedeklidir. kutuda bekler sırasını.![]()
Dostum tekrar stokta bakarsanKankalar 2+1 ses sistemi vardı onu kim aldı la 5 bin TL di![]()
Benimki renkli ya. Değişim iade Trendyol da kolay olmayabilir satıcısı Trendyol çünkü.kanka 2 yıldan fazladır kullanıyorum kullanacağın mousepad tek renkli olmalı çoğu insan bilmez bunu sebebi ise mouse bazen takılıyor algılayamıyor donuyor. 2 kez rival 600 kullandım kronik olduğunu düşünüyorum ama tabi bir dene değişim/iade kolay oluyor steelserieste.
bu mousepadi kullanıyordum mouse sağlıklı çalışmadığı için düz siyah modeline geçtim, hocam satıcısının trendyol olması +1 avantaj diyebilirim diğer mağazalardan daha kolay olur iade değişim bilginize.Benimki renkli ya. Değişim iade Trendyol da kolay olmayabilir satıcısı Trendyol çünkü.