Al gitsin be ne güzel set olur, beğenmezsen iade yaniRival 600 fiyatı çok iyi. Apex 3 TKL aldım, mausuda alsammı?
Hangisi bro 1300e geliyorasus rog serisndeki kalvyeyi al bence 1300 küsüre geliyordu
Membran klavyeye para vermem ya değmez valla,umarım memnun kalırsın. Rival 600 alınır.Rival 600 fiyatı çok iyi. Apex 3 TKL aldım, mausuda alsammı?
sanırım benim iptal ettiğimi aldım başta indirim var diye aldım yedeklik sonra yedeğe gerek yok biri alsın kullansın dedim foruma gittiği iyi oldu840'a arctis nova 1p aldım, iyi midir agalar
kanka ben az önce aldım bir tane taksitli bence durumun varsa kaçırma derimRival 600 fiyatı çok iyi. Apex 3 TKL aldım, mausuda alsammı?
Red switch klavyeler 1000 TL ye var evet ama membrane klavye sevenlerde var benim gibi bugün ikinci el mizar mz60 bile 600 TL red switch bence çok iyi fiyattı hem de küçük klavye arıyordumMembran klavyeye para vermem ya değmez valla,umarım memnun kalırsın. Rival 600 alınır.
Neden verilmez? Gayet kaliteli klavye taş gibiMembran klavyeye para vermem ya değmez valla,umarım memnun kalırsın. Rival 600 alınır.
çok rahat kulaklık yeni arctis serisi gibi düşünebilirsin840'a arctis nova 1p aldım, iyi midir agalar
Valla 3 tane kulaklık aldım, furylevelınkini, sennheiser gsp 301, bir de bu. Beğendiğimi kullanacam . Ama arctis nova 1p çok lazım hocam almam lazım diyen varsa özele gelsin.sanırım benim iptal ettiğimi aldım başta indirim var diye aldım yedeklik sonra yedeğe gerek yok biri alsın kullansın dedim foruma gittiği iyi oldu
560 TL ye düşüp bitti hocamBeyler burada apex 3 almak isteyenlerSteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl