sinyorita
80+
- Reaksiyon skoru
- 348
Kesinlikle, Getir'de altlimiti 80TL restorandan 30TL'ye yemek söyleyebiliyoruz. Trendyol'da altlimit farklı ve kötü çalışıyor.Getir daha iyi bu konuda kesinlikle
Kesinlikle, Getir'de altlimiti 80TL restorandan 30TL'ye yemek söyleyebiliyoruz. Trendyol'da altlimit farklı ve kötü çalışıyor.Getir daha iyi bu konuda kesinlikle
Getir iyi alıştırdıEyw hocam. Getir sağolsun indirimli yemek yiyemiyorduk bayadır, kod giriyoruz kod kayboluyor.
Afiyet olsunteşekkürler
Çok iyi hocam konuya ekliyorumisbankasi kredi kartı olanlara 250 TL'lik sepette 75 TL Side var. 300 TL'lik sepet 175 TL'ye düşüyor toplamda bu kuponla
Sepette giriyoruzkodu nereye giriyoruz bulamadım :/
Onu nasıl seçiyoruz benim iş bankası düşmüyorgetirde isbankasi kredi kartı kampanya yapmış 250 TL'ye 75 TL indirim var
Trendyol yemek sandım konuya ekleyecektimgetirde isbankasi kredi kartı kampanya yapmış 250 TL'ye 75 TL indirim var
Teşekkürler kral
Düşmüyor bende iş bankası olmasına rağmengetirde isbankasi kredi kartı kampanya yapmış 250 TL'ye 75 TL indirim var
kampanyaya katılıp maximun kartinla alışveriş yapiosun. kartına 75 tl Side yansıyor sonrasindaDüşmüyor bende iş bankası olmasına rağmen