Neler Yeni

Trendyoldan aldığım ps5 kolu bozuk çıktı ve garanti belgesi yok!

ArdaaaK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Kanat
Trendyoldan yaklaşık 20 gün önce ps5 kolu almıştım. Hiç paketini açmamıştım evde duruyordu. Dün açmaya zamanım oldu ve ürünün analog tuşları kendi kendine kayıyor. Bir sürü yol denedim ancak düzeltemedim. İçinden garanti belgesi de çıkmadı. 15gün geçtiği için iade de edemiyorum. Ayrıca kutunun üstünde bulgarca yazıyor. Eurasia garantili ürün almıştım. Ancak satıcı yurtdışından getirmiş. Ne yapacağım.

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
Trendyoldan yaklaşık 20 gün önce ps5 kolu almıştım. Hiç paketini açmamıştım evde duruyordu. Dün açmaya zamanım oldu ve ürünün analog tuşları kendi kendine kayıyor. Bir sürü yol denedim ancak düzeltemedim. İçinden garanti belgesi de çıkmadı. 15gün geçtiği için iade de edemiyorum. Ayrıca kutunun üstünde bulgarca yazıyor. Eurasia garantili ürün almıştım. Ancak satıcı yurtdışından getirmiş. Ne yapacağım.
Eurasia ztn heryerde gecerli bi garanti diye biliyorum

Juiclair0

80+ Silver
Geldiğinde 10 dakika bi aç bak kanka böyle yapılmazki

OnurCiftci26

80+ Bronze
Kullanma kılavuzunun en son sayfasına baktın mı?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Garanti belgesi çıkamaması ve kutunun bulgarca olması grey ürün denilen üretici firma ve onun yetki verdiğin distribütörler dışında ithal edilen ürünlerden biri olabileceği anlamına geliyor, bu tarz ürünlerin garantisi yok gibi bir şey kolay kolay muhattap bulamazsınız, trendyol üzerinden satıcıya ulaşın durumu anlatın, iade veya değişim isteyin, aldığınız üründe açıkca sony garantili yazıyorsa ve size gelen ürün buysa ve satıcı iade almazsa tüketici hakem heyetine başvurun, uzun sürse de mutlaka iade alırsınız.

ArdaaaK0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Kanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanma kılavuzunun en son sayfasına baktın mı?
evet baktım ama hiçbir şey yazmıyor. Bazıları demişki sony ürünlerinin bazılarında garanti belgesi olmuyor. fatura garanti belgesi yerine geçiyor demişler ama bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti belgesi çıkamaması ve kutunun bulgarca olması grey ürün denilen üretici firma ve onun yetki verdiğin distribütörler dışında ithal edilen ürünlerden biri olabileceği anlamına geliyor, bu tarz ürünlerin garantisi yok gibi bir şey kolay kolay muhattap bulamazsınız, trendyol üzerinden satıcıya ulaşın durumu anlatın, iade veya değişim isteyin, aldığınız üründe açıkca sony garantili yazıyorsa ve size gelen ürün buysa ve satıcı iade almazsa tüketici hakem heyetine başvurun, uzun sürse de mutlaka iade alırsınız.
Ya çok meşakatli bir iş ve ayrıca ürünün de fiyatı çok arttı. 1500 liraya almıştım şuanda 2000 lira olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom