- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamaz ne kadar laf anlatsanda
Saldım hocam adam kendini haklı çıkaracak ya onun için direniyor anlamıyorum.Bence uğraşma .d
Adamların iptal etme hakkı var neyi kazanıyorsun dkmsoagDajsahaksokdkwmakidkslapemdoalslKazanma olasılığım çok yüksek diyelim biz ona. Sana herşeyi yukarda yazdım zaten. Kazanma gibi bir olasılık yok.
Avukata tuttuğum parayı kazanacağım paradan veririm. Geriye kalan parayı da çatur çutur yerim.
İptal etmezlerse, ve bana parayı vermezlerse. İşte o zaman sonuna kadar haklıyım.Adamların iptal etme hakkı var neyi kazanıyorsun dkmsoagDajsahaksokdkwmakidkslapemdoalsl
" Trendyol.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır. " önce trendyola, sonra da bana aç olur mu? Bu arada dava da açamazsın, bilgine. Reşit değilsin çünkü.Okudum ve paramın kesinlikle yatması gerekiyor sen merak etme.
bendede zamanında 50 tl vermemişlerdiParam yatmazsa hiçbir şekilde çözüm bulamazsam açarım. Ve her türlü ben haklı olacağım için paranın çok daha fazlasını alırım.
Evet bay reşit konuşuyor sanırım." Trendyol.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır. " önce trendyola, sonra da bana aç olur mu? Bu arada dava da açamazsın, bilgine. Reşit değilsin çünkü.
Tamam kardeşim saldım seni.İptal etmezlerse, ve bana parayı vermezlerse. İşte o zaman sonuna kadar haklıyım.
Beni de saldın DC gel.Tamam kardeşim saldım seni.
Haklısın demek yerine saldım seni...Tamam kardeşim saldım seni.
Kampanyayı istedikleri zaman iptal etme hakları var ve sen bunu kampanyaya katılarak kabul ettin.hocam bizim demek isteğimiz şey binlerce kişiye yasal işlem başlatmak yerine paralaarı vermezler .
AynHaklısın demek yerine saldım seni...
Olsun sonunda pes etmende olur.
Dostum anlamıyorsun galiba. Kampanyayı trendyol düzenliyor, istediğine verir istediğine vermez, isterse kimseye vermez, isterse kampanya için uğraşmayan bana bile verir. Dolayısıyla senin burada herhangi bir hakkın yok. Trendyol, kampyada senin bir hakkın olmadığını zaten açıklamış bile. O yüzden baban önce trendyol'a, sonra bana, ondan da sonra gelsin benim şirketime dava açsın. İyi gecelerEvet bay reşit konuşuyor sanırım.
Davayı ben açmam babam açar. Oldu mu reis ?
Ben zaten diyorum ki, adamlar parayı diğer kişilere verir de bana vermezlerse açar ve sonuna kadar alırım parayı.
Ya bu kadar uğraşmaya gerek yok.Dostum anlamıyorsun galiba. Kampanyayı trendyol düzenliyor, istediğine verir istediğine vermez, isterse kimseye vermez, isterse kampanya için uğraşmayan bana bile verir. Dolayısıyla senin burada herhangi bir hakkın yok. Trendyol, kampyada senin bir hakkın olmadığını zaten açıklamış bile. O yüzden baban önce trendyol'a, sonra bana, ondan da sonra gelsin benim şirketime dava açsın. İyi geceler