Neler Yeni

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
@banxtre aklımdasın reis, yarın para gelirse SS ini atacağım kesinlikle.
sıkıntı yok dostum benim gönlüm isterki paranızı alın ihtiyaçlarınızı giderin ama malum dediğim gibi 1400 hesap açmış adam yani bu adamın 7000 tl sini nasıl vericek trendyol :D

emeksiz para zor aga bende takip ediyorum bakalım gelecek mi paranız gelirse zamanında boyner hopinin uygulamayı kapattığı gibi trendyol da kapatır uygulamayı dile kolay ya adam 1400 tane açmış 7000 tl alacağı var bekliyor garibim :D

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
@banxtre aklımdasın reis, yarın para gelirse SS ini atacağım kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bu kadar uğraşmaya gerek yok.
Trendyol un böyle bir kampanya çıkartıp insanları sitesine sokup geliri elde edip, sonrada iptal ettik demesiyle tepkileri öyle bir üzerine cekerki. Bunuda yapmazlar.
Paramda yarın veya bir kaç güne hesabımda olur. :)
Gayet de yapabilir, ayrıca ne oldu da bunları düşünüyorsun? Bir anda hukuksal anlamda hakkının olmadığını anladın galiba :D Her neyse, biz buna PR diyoruz, reklam diyoruz. Paşalar gibi de yapabilir. Trendyol, 100 müşteri kaybederse 1000 müşteri kazanır bunun sonucunda. 1000 kaybeder, 2 ay 1000 kişiye satamaz, 3. ay 5000 fazladan satış yapmaya başlar :) Bu işler böyle ilerliyor. Dolayısıyla gayet de kolay yapabilir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
sıkıntı yok dostum benim gönlüm isterki paranızı alın ihtiyaçlarınızı giderin ama malum dediğim gibi 1400 hesap açmış adam yani bu adamın 7000 TL sini nasıl vericek trendyol :D

emeksiz para zor aga bende takip ediyorum bakalım gelecek mi paranız gelirse zamanında boyner hopinin uygulamayı kapattığı gibi trendyol da kapatır uygulamayı dile kolay ya adam 1400 tane açmış 7000 TL alacağı var bekliyor garibim :D
O adam işte boşuna uğraşıyor. Çünkü adamlar kurallara yazmış zaten böyle şeyler yapanlara vermeyeceğiz diye. Sadece 1 tane hesabın max3 koleksiyonunu max100 kaydetmeye 150 TL verilecek. Bende öyle yaptım paramı bekliyorum. Hiçte fake hesap kullanmadım hepsi gerçek insanlar.

Gayet de yapabilir, ayrıca ne oldu da bunları düşünüyorsun? Bir anda hukuksal anlamda hakkının olmadığını anladın galiba :D Her neyse, biz buna PR diyoruz, reklam diyoruz. Paşalar gibi de yapabilir. Trendyol, 100 müşteri kaybederse 1000 müşteri kazanır bunun sonucunda. 1000 kaybeder, 2 ay 1000 kişiye satamaz, 3. ay 5000 fazladan satış yapmaya başlar :) Bu işler böyle ilerliyor. Dolayısıyla gayet de kolay yapabilir.
Hocam bunun olmayacağını sizde biliyorsunuz bende. Daha uzatmaya gerek yok. Paramı bekliyorum sadece. :)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
sıkıntı yok dostum benim gönlüm isterki paranızı alın ihtiyaçlarınızı giderin ama malum dediğim gibi 1400 hesap açmış adam yani bu adamın 7000 TL sini nasıl vericek trendyol :D

emeksiz para zor aga bende takip ediyorum bakalım gelecek mi paranız gelirse zamanında boyner hopinin uygulamayı kapattığı gibi trendyol da kapatır uygulamayı dile kolay ya adam 1400 tane açmış 7000 TL alacağı var bekliyor garibim :D
Hangi arkadaş o 7000TL sini alabilirse söyle bana da 2 hesap ateşlesin.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
O adam işte boşuna uğraşıyor. Çünkü adamlar kurallara yazmış zaten böyle şeyler yapanlara vermeyeceğiz diye. Sadece 1 tane hesabın max3 koleksiyonunu max100 kaydetmeye 150 TL verilecek. Bende öyle yaptım paramı bekliyorum. Hiçte fake hesap kullanmadım hepsi gerçek insanlar.

Hocam bunun olmayacağını sizde biliyorsunuz bende. Daha uzatmaya gerek yok. Paramı bekliyorum sadece. :)
-de ayrı :) Neler olacağını sadece Allah biliyor dostum :) Sen iki farklı şekilde bunun olamayacağını savundun, ben de iki farklı şekilde bunun nasıl da paşalar gibi olabileceğini anlattım. Bence burada "uzatmaya gerek yok" demesi gereken benim. Bu arada, para kazanmak istiyorsan internette birsürü yol var. Bununla uğraşacağına onlarla uğraşsan 150TL'den kat kat fazlasını kazanabilirsin, ayrıca "Acaba param gelecek mi?" tereddütüne de düşmezsin :)

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
siz burda 150 filan toplamışsınız ama asıl ölücüleri tanımıyosunuz onların adı

donanımhaber ölücüleri

adamlara bi bakayım dedim adam 1400 tane hesap açmış bak yazıyla yazayım bir de sana bin dört yüz bu ne eder bilmiyorum her hesap 5 TL mi veriyordu 1400x5 7000 TL para eder sence bu adama ödeme yapar mı trendyol ?
Ona göre yolunu bulurlar herhalde düşünmüşlerdir bunu. Kurallara aynı kişiye ait hesaplar geçersiz diyor

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ona göre yolunu bulurlar herhalde düşünmüşlerdir bunu. Kurallara aynı kişiye ait hesaplar geçersiz diyor
adamlar yılların ölücüsü hocam dünkü bebeler değil bu adamlar 2007 den beri bu işi yapıyolar sen düşün :D 1400 hesap açan adam 30 40 yaşında pandemide sıkılmış evde oturmaktan tek tek fake olduğu anlaşılamaycak şekilde açmış adam fotoğraf bile koymuş profillere tek tek öyle yazıyordu geçen okudum ekşide
sözün özü ya trendyol paranızı yatıracak ve dünyanın zararını edecek ki bu çok çok düşük ihtimal
ya da çoğu hesabı tespit edip 5 er kaat dağıtıcak bayram harçlığı gibi :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
adamlar yılların ölücüsü hocam dünkü bebeler değil bu adamlar 2007 den beri bu işi yapıyolar sen düşün :D 1400 hesap açan adam 30 40 yaşında pandemide sıkılmış evde oturmaktan tek tek fake olduğu anlaşılamaycak şekilde açmış adam fotoğraf bile koymuş profillere tek tek öyle yazıyordu geçen okudum ekşide
sözün özü ya trendyol paranızı yatıracak ve dünyanın zararını edecek ki bu çok çok düşük ihtimal
İP' ye göre olacak 1400 hesabın hepsi farklı ip' den değildir heralde.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Zamanında biri Çiftlik bank a 30 TL yatırmış sadece. Sonra dolandırılınca para gitmiş haliyle sonra tosuncuk dolandırdıkları kişilere bayram harçlığı 100 TL atmış adam kar ettim diye seviniyo. 🤣🤣

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İP' ye göre olacak 1400 hesabın hepsi farklı ip' den değildir heralde.
senden ricam şu başlığı oku da benim dediğimi çok iyi anlıcaksın :D

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Ya beyler kendiniz yapamadiniz diye böyle şeylere hiç gerek yok Allah alllaaah.
Trendyol dan bahsediyoruz ya büyük bir şirket. Sizce dolandırıcılık yapar mı ?
Dava açarım ve alacağım paranın mislisini alırım. Adamlar bunu göze alır mı ?

Dostum diyorum ya,
Adamlar yapamamış kaçırmışlar bu yüzden sallıyorlar. Param gelince T6 Ultramı alacağım 😎
Yaşın kaç dava açıyorsun merak ettim. Fotoğraftaki sensen 18 altı gibi duruyorsun. Ayrıca adamlar kampanyayı durdurma iptal etme gibi hakların tümüne sahipler kime ne için dava açıyorsun :) ?

Alıntıyı görüntüle
Paranın yatmasını bekliyorum. 😎👍🏻
10 ürün altına para yatmıyor, bir koleksiyonda minimum 10 ürün olmalıydı :(

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yaşın kaç dava açıyorsun merak ettim. Fotoğraftaki sensen 18 altı gibi duruyorsun. Ayrıca adamlar kampanyayı durdurma iptal etme gibi hakların tümüne sahipler kime ne için dava açıyorsun :) ?

10 ürün altına para yatmıyor, bir koleksiyonda minimum 10 ürün olmalıydı :(
Kardeşim uzatmayın parasını alan alır almayan almaz nie bu kadar kastınız neyi koruyorsunuz neyi savunuyorsunuz?

Top Bottom