Neler Yeni

Trendyoldan Parası Gelen Var mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Yaşın kaç dava açıyorsun merak ettim. Fotoğraftaki sensen 18 altı gibi duruyorsun. Ayrıca adamlar kampanyayı durdurma iptal etme gibi hakların tümüne sahipler kime ne için dava açıyorsun :) ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 ürün altına para yatmıyor, bir koleksiyonda minimum 10 ürün olmalıydı :(
Öyle bir şey de yazmıyor. ?

Yaşın kaç dava açıyorsun merak ettim. Fotoğraftaki sensen 18 altı gibi duruyorsun. Ayrıca adamlar kampanyayı durdurma iptal etme gibi hakların tümüne sahipler kime ne için dava açıyorsun :) ?

10 ürün altına para yatmıyor, bir koleksiyonda minimum 10 ürün olmalıydı :(
Yaşım 16. Davayi ben açamıyorum. Babam açar. :)

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Öyle birşeyin yazdığını kampanya sayfasında görmüyorum dostum. ? 😎
Olayi bilmiyorsun davayı kazanamazsn büyük şirket diyorsun. Burdan belli zaten bir şey bilmediğin.
Bu bir kampanya adamlar fake hesap yani aynı ip adresi üzerinden birden fazla hesap açıp kaydetme kasanlara vermeyeceğiz diyorlar.
E tamam ne güzel
Ama biz naptık?
Telegram ve Facebook gruplarına attık.
Ordaki insanlarda bize atıyor. O insanlarda kendi hesabını bizde kendi hesabımızı kasıyoruz ve bizim hesaptakileri kaydedenler farklı farklı ip adreslerinden kendi ana hesaplarindan kaydeden kişiler.
Bu durumda da ben haksız hicbirsey yapmamış oluyorum.
Davayi paramı vermezlerse açarım ve o paranın 100 200 katını tazminat davası ile alırım. 😎
Anladın mı kardeşim ?
En az 2000 kat fazla alırsın, linkine tıklayan diğer kişileri de çağırırsın davaya.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bu arada Trendyol'un şöyle bir maddesi var;
"Trendyol.com’un kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkı saklıdır. "
Kısacası isterseler "Paranızı vermiyoruz hadi yallah evinize" diyebilirler, ve biz de yasal yoldan hiç bir şekilde karşı çıkamayız.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
senden ricam şu başlığı oku da benim dediğimi çok iyi anlıcaksın :D

Bu nası bi şey ya :D

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Kardeşim uzatmayın parasını alan alır almayan almaz nie bu kadar kastınız neyi koruyorsunuz neyi savunuyorsunuz?
Böyle bir konu açılmış insanlar fikrini beyan ediyorsa uzatırım, size ne? Bu konu neden var?

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Kimse hayal kurmasın dava açıp şu kadar katını alırım, bu kadar katını alırım diye. Trendyol keriz zaten, parayı vermeyecek siz de 200 katını alacaksınız. Cool story.

Ben para hesaba yatmaz demiyorum, yatar. Ancak canı isterse saçma sebeplerle bir çok üyeyi eleyebilir. Keşke kampanyaya katılırken bir zahmet koşulları da okusaydınız.

Öyle bir şey de yazmıyor. ?
10 ürün olmalıymış bir koleksiyonda internette dolaşıyor, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Yok dava açarım, yok şey yaparım, çok öyle keserim, yok böyle dorarım adamı bırakın Allah aşkına ya. Trendyol istese sülalenizi satın alır burada boş yapmayın.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kimse hayal kurmasın dava açıp şu kadar katını alırım, bu kadar katını alırım diye. Trendyol keriz zaten, parayı vermeyecek siz de 200 katını alacaksınız. Cool story.

Ben para hesaba yatmaz demiyorum, yatar. Ancak canı isterse saçma sebeplerle bir çok üyeyi eleyebilir. Keşke kampanyaya katılırken bir zahmet koşulları da okusaydınız.

10 ürün olmalıymış bir koleksiyonda internette dolaşıyor, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Kampanya koşullarına bunu koymamışlar. Eğer parayı vermeyip bunu bahane ederlerse o zamanda biz haklı oluruz.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Sen nereye haklı oluyorsun, hayal kurma.
Yaaa Allah'ım kafayı yiyeceğim. 🤦🏻‍♂️
Dostum gir bak şu kampanya sayfasına yemin ediyorum çıldırtıyorsunuz ya insanı.
Adamlar o sayfada hiçbiryere yazmamışlar koleksiyonda şu kadar ürün olmazsa katılamazsınız diye.
Eğer bunu bahane ederlerse kampanyada yazmadığını söyler ve haklı çıkarım.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Yaaa Allah'ım kafayı yiyeceğim. 🤦🏻‍♂️
Dostum gir bak şu kampanya sayfasına yemin ediyorum çıldırtıyorsunuz ya insanı.
Adamlar o sayfada hiçbiryere yazmamışlar koleksiyonda şu kadar ürün olmazsa katılamazsınız diye.
Eğer bunu bahane ederlerse kampanyada yazmadığını söyler ve haklı çıkarım.
Sen şimdiden dava açmaya başla, 200 kat fazlasını alırsın (y)

Top Bottom