Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (TR Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (TR Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Telefonda genel olarak iade işi olmuyor iade olmuyor derken sıkıntı en çok telefonda oluyor iade edemeyebilirsinşu telefonu trendyol üzerinden almak istiyorum ama güvenilir mi emin değilim satıcısı trendyol olduğu için endişem yok ama iade etmek için yada garanti için ne yapmam gerektiği hakkında bilgim yok![]()
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (TR Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Redmi Note 12 Pro 256 GB 8 GB RAM Gri Cep Telefonu (TR Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Paketi açarken videoya alsam ve ürünün kırık olduğunu görsek yine de iade veya başka bir şey olmaz mıTelefonda genel olarak iade işi olmuyor iade olmuyor derken sıkıntı en çok telefonda oluyor iade edemeyebilirsin
şunu diyorum keyfi iade etme hakkın var ama iade işinde kutuyu açtıktan sonra trendyol sıkıntılı paketi açarken videoya alırsan kırık çıkarsa tabi ki değiştiricek veyada iade edicek ben keyfi iade iş için dedimPaketi açarken videoya alsam ve ürünün kırık olduğunu görsek yine de iade veya başka bir şey olmaz mı
tamamdır teşekkür ederim peki garanti işlemleri nasıl oluyor tam olarak bilgin var mışunu diyorum keyfi iade etme hakkın var ama iade işinde kutuyu açtıktan sonra trendyol sıkıntılı paketi açarken videoya alırsan kırık çıkarsa tabi ki değiştiricek veyada iade edicek ben keyfi iade iş için dedim
2 yıl xiamoi garantili olur yada distribitörtamamdır teşekkür ederim peki garanti işlemleri nasıl oluyor tam olarak bilgin var mı