Trojan Bulaştı Yardım !!!

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
Merhaba dün masaüstümde kendi kendine 'Ver' adında oluşan bir not defteri fark ettim sildikten 10-15 dk sonra tekrar geldi eset ile tarama yaptım premium edition olmasına rağmen hiçbir şey bulamadı sonra kaspersky ile tarama yaptım ve 2 adet trojan buldu ve sildi ancak not defteri hala oluşmaya devam ediyor. Hesap çalışmasından korkmuyorum tüm hesaplarında çift aşamalı doğrulamalar var. Format atmayı düşünüyorum Win 11 in kendi sıfırlama kısmından Windowsu sil ve bulut üzerinden tekrar yükle dersem virüs gider mi bunu merak ediyorum ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba dün masaüstümde kendi kendine 'Ver' adında oluşan bir not defteri fark ettim sildikten 10-15 dk sonra tekrar geldi eset ile tarama yaptım premium edition olmasına rağmen hiçbir şey bulamadı sonra kaspersky ile tarama yaptım ve 2 adet trojan buldu ve sildi ancak not defteri hala oluşmaya devam ediyor. Hesap çalışmasından korkmuyorum tüm hesaplarında çift aşamalı doğrulamalar var. Format atmayı düşünüyorum Win 11 in kendi sıfırlama kısmından Windowsu sil ve bulut üzerinden tekrar yükle dersem virüs gider mi bunu merak ediyorum ?
Bu arada ESET benim için bitmiştir ESET Premium olmasına rağmen virüs bulamadı Kaspersky Free ile buldu

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ESET benim için bitmiştir ESET Premium olmasına rağmen virüs bulamadı Kaspersky Free ile buldu
Kaspersky adamdır.

Bende eset kullanıyordum kasperskymi geçsem acaba.

Malwarebytes ile de aratır mısın?

bence virüs bulaşan pc ye flaşh hardisk gibi aygıtları takma derim çünkü istediğin antivirüs proğramı yükle silmiyor başka bir pc ye takınca oradaki antivirüs proğramı uyarıyor.

Sıfırla derim. Antivirüs tek tek uygulama adı okurken backdoor3.dll gibi birsürü virüs dosyası gördüm ve kaspersky eset avast ve mcaffee ile tarattığımda hiçbiri bir şey farketmedi. Sanırım Windows sistem dosyalarına saklanan virüsler anlaşılmıyor veya silinmiyor.

Bu "ver" dosyasının içeriği nasıl bir şeydi?

Virüsten kurtulmanın en güzel yolu temiz format atmaktır. İşlemci ekran kartı kullanımlarınızıda kontrol edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,897
Üyeler
197,573
Son üye
Gzonarius37378
Geri