Neler Yeni

Trojan Bulaştı Yardım !!!

Fear

80+
Merhaba dün masaüstümde kendi kendine 'Ver' adında oluşan bir not defteri fark ettim sildikten 10-15 dk sonra tekrar geldi eset ile tarama yaptım premium edition olmasına rağmen hiçbir şey bulamadı sonra kaspersky ile tarama yaptım ve 2 adet trojan buldu ve sildi ancak not defteri hala oluşmaya devam ediyor. Hesap çalışmasından korkmuyorum tüm hesaplarında çift aşamalı doğrulamalar var. Format atmayı düşünüyorum Win 11 in kendi sıfırlama kısmından Windowsu sil ve bulut üzerinden tekrar yükle dersem virüs gider mi bunu merak ediyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba dün masaüstümde kendi kendine 'Ver' adında oluşan bir not defteri fark ettim sildikten 10-15 dk sonra tekrar geldi eset ile tarama yaptım premium edition olmasına rağmen hiçbir şey bulamadı sonra kaspersky ile tarama yaptım ve 2 adet trojan buldu ve sildi ancak not defteri hala oluşmaya devam ediyor. Hesap çalışmasından korkmuyorum tüm hesaplarında çift aşamalı doğrulamalar var. Format atmayı düşünüyorum Win 11 in kendi sıfırlama kısmından Windowsu sil ve bulut üzerinden tekrar yükle dersem virüs gider mi bunu merak ediyorum ?
Bu arada ESET benim için bitmiştir ESET Premium olmasına rağmen virüs bulamadı Kaspersky Free ile buldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ESET benim için bitmiştir ESET Premium olmasına rağmen virüs bulamadı Kaspersky Free ile buldu
Kaspersky adamdır.

Erimtan

80+ Bronze
Bende eset kullanıyordum kasperskymi geçsem acaba.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Malwarebytes ile de aratır mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammet budak
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
bence virüs bulaşan pc ye flaşh hardisk gibi aygıtları takma derim çünkü istediğin antivirüs proğramı yükle silmiyor başka bir pc ye takınca oradaki antivirüs proğramı uyarıyor.

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan Güleç
Sıfırla derim. Antivirüs tek tek uygulama adı okurken backdoor3.dll gibi birsürü virüs dosyası gördüm ve kaspersky eset avast ve mcaffee ile tarattığımda hiçbiri bir şey farketmedi. Sanırım Windows sistem dosyalarına saklanan virüsler anlaşılmıyor veya silinmiyor.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu "ver" dosyasının içeriği nasıl bir şeydi?

Farway

80+ Silver
Virüsten kurtulmanın en güzel yolu temiz format atmaktır. İşlemci ekran kartı kullanımlarınızıda kontrol edin.

Farway

80+ Silver
Top Bottom