O Osman 1451132 80+ Katılım 28 Ocak 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 19:15 #1 Selamünelküm beyler virus taraması yaptım trojan buldu siliyim mi karantinaya mı alıyım sistem için lazım mı ne yapayım Trojan:Win32/Suweezy ismi bu
Selamünelküm beyler virus taraması yaptım trojan buldu siliyim mi karantinaya mı alıyım sistem için lazım mı ne yapayım Trojan:Win32/Suweezy ismi bu
E eutrias 80+ Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 203 Reaksiyon skoru 20 Bugün, 19:20 #2 kaspersky - malwarebyte antivirüslerini kurup tarama yap virüsü kaldıra tıkla. büyük ihtimal silinir ama en temizi format atmak.
kaspersky - malwarebyte antivirüslerini kurup tarama yap virüsü kaldıra tıkla. büyük ihtimal silinir ama en temizi format atmak.
O Osman 1451132 80+ Katılım 28 Ocak 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 19:23 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Anladım hocam acaba neyden bulaşmıştır en son bi gta5 için tr yama indirmiştim o olabilirmi? bu ayın 17sinde indirmiştim bildirimler kapalıymış pazar günü bulmuş trojanı yamadan olabilir mi?
Anladım hocam acaba neyden bulaşmıştır en son bi gta5 için tr yama indirmiştim o olabilirmi? bu ayın 17sinde indirmiştim bildirimler kapalıymış pazar günü bulmuş trojanı yamadan olabilir mi?