Yahu şaka gözlüğü değil bu çıkmıyo çıkmıyo![]()
Kemal ayrıntısı![]()
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsmail YK gözlükleri >
Yahu şaka gözlüğü değil bu çıkmıyo çıkmıyo![]()
Kemal ayrıntısı![]()
Link var mı nerden alabilirim?
Araştırdım biraz. 160-180 lira civarlarındaymış. Aslında o kadar bütçe ayırmazdım ama nike sembollü olan bayağı hoşuma gitti. Onu düşünebilirim.Alıntıyı görüntüle
Şunlar da efsane hele şu ejderha lı olan çok hoşuma gidiyor almayı düşünüyorum.
İnstagram sayfalarını BURAYA BIRAKIYORUM - Shopier üzerinden satış yapıyorlar zaten, bio da onun da linki var.
sayfanın ana instagram adresi de burası ana instagram hesapları
2. si bayağı hoşuma gitti. Pembe falan çok komik durur. Fiyatı da ucuz.Bunu buldum ama kemal'dekinden bi tık büyük gibi duruyor.
Bir de bakarken başka gözlüklere denk geldim bunlarda komik durabilir ben beğendim:
![]()
KADIN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ İNCE CAT BEYAZ BAYAN GÖZLÜK
MNKN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KADIN İNCE CAT BEYAZ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
![]()
Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri ve Fiyatları - n11
Kadın Güneş Gözlüğü ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kadın Güneş Gözlüğü çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
beyaz kalpli gözlük - Google Alışveriş
www.google.com
Bu da iyiymiş de gereksiz pahalı.
Sil şunu ban yicen asldkaşsdjasşfasjdasdBen bi mallık yaptım affedin beni
Alıntıyı silSil şunu ban yicen asldkaşsdjasşfasjdasd
Sildim bakAlıntıyı sil
Bit pazarına git bulursun hatta marka bile bulursun bak bir oralaraArkadaşlar yüzde komik duran gözlük önerisi yapabilir misiniz fazla pahalı olmasa iyi olur. Mesela bunun gibi.
Alıntıyı görüntüle
Ankara'da bit pazarı var mı hiç bilmem pazarlarıBit pazarına git bulursun hatta marka bile bulursun bak bir oralara