Alıntıyı görüntüle
Caps lock açık yazanlara da bulur musun?
Başlıklarda büyük harf kullanılması Türkçe'de olan bir şey.
Alıntıyı görüntüle
Caps lock açık yazanlara da bulur musun?
2 hafta boyunca siteye giriş yapmazsan XenForo IP adresini sistemden siler. Çoklu üyeliği engellemek biraz sıkıntılı bir iş.3 ten fazla hesap açıp ip ban yedikten sonra, VPN ile girmeye çalışanlara atılmalıdır bence.
Forumlar için doğru bir yazım şekli değil. Büyük harf ile başlanmalı ve tamamı caps lock açık yazılmamalıdır.Başlıklarda büyük harf kullanılması Türkçe'de olan bir şey.
2 hafta sonra XenForo IP adresini sistemden siler. Çoklu üyeliği engellemek biraz sıkıntılı bir iş.
2 hafta boyunca siteye giriş yapmazsan XenForo IP adresini sistemden siler. Çoklu üyeliği engellemek biraz sıkıntılı bir iş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumlar için doğru bir yazım şekli değil. Büyük harf ile başlanmalı ve tamamı caps lock açık yazılmamalıdır.
Evet ona ben de şaşırmıştım.
Evet ona ben de şaşırmıştım.
Farkındaysanız bir çok forumda da yasaktır. İnternet ortamında bağırmak, hakaret anlamına gelir.Şaşırılacak bir şey yok, Türkçe'de başlıklarda tamamı büyük harfler kullanılabilir. Forum dediğimiz şey ayrı bir Galaksi değil, orada da kullanılabilir.
Farkındaysanız bir çok forumda da yasaktır. İnternet ortamında bağırmak, hakaret anlamına gelir.
Farkındaysanız birçok forumda da yasaktır. İnternet ortamında bağırmak, hakaret anlamına gelir.
Sen kullan, bende rapor edeyim. Bakalım başlığı düzeltecekler mi? Ayrıca tavsiye konusu açtım ve orada bana uyarmam, düzeltmemesi durumunda rapor etmem gerektiği söylendi ve bu yönetici söyledi.Başlıklarda tamamı büyük harfler kullanılabilir. Battıkça batıyorsun.
Başlıklarda tamamı büyük harfler kullanılabilir. Battıkça batıyorsun.