Avolay
80+ Gold
Bıkacaksın bir süre sonra o zaman gerçekten istersin dediklerini ben daha o raddeye gelmedim amaBence idam falan gelsin. az olur kelepçe falan.
Bıkacaksın bir süre sonra o zaman gerçekten istersin dediklerini ben daha o raddeye gelmedim amaBence idam falan gelsin. az olur kelepçe falan.
Mehmet abinin dediklerini dikkate almadınız ama. Buna sizce razı olurlar mı da?Yahu daha isim istiyoruz diye bin kişi olay çıkarıyor siz Hwid tutulsun diyorsunuz yok artık...
olabilir ama biraz fazla gizliliği ihlal etmiyormu ?Hardware ID.
Bilgisayarda donanım kimliğini alıp yasaklıyor.
Hocam bazı API'ler ile otomatik olarak alıp sessizce ŞAAAK yapıştırın banı.Yahu daha isim istiyoruz diye bin kişi olay çıkarıyor siz Hwid tutulsun diyorsunuz yok artık...
Neden ihlal etsin. Tüm anti-cheatlar da bunu yapıyor.olabilir ama biraz fazla gizliliği ihlal etmiyormu ?
ben valorant ve csgoda oynamıyorum
aslında steam falanda erişiyor mantıklı olabilir ayrıca hwidde değiştirebiliyorHocam bazı API'ler ile otomatik olarak alıp sessizce ŞAAAK yapıştırın banı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden ihlal etsin. Tüm anti-cheatlar da bunu yapıyor.
bence senin yançarın var böyle demen beni süphelendirdiBen troll olsam ve hvid yesem diğer cihazlardan hesap açıp dewan ederim