Haklısınız bence markaya bakmak yanlış bir şey marka yerine ürüne bakmak daha mantıklı bence.Trust kötü olmayan orta segment bir marka.
Markadan dolayı almamazlık yapmayın.
benim gözümde trust rampage ve gamepowerin bir üstü gibi müşteri memluniyeti açısındanTrust kötü olmayan orta segment bir marka.
Markadan dolayı almamazlık yapmayın.
Onlardan üst olduğu kesin. Amma bir tık amma iki tık onu kullanıcı belirler.benim gözümde trust rampage ve gamepowerin bir üstü gibi müşteri memluniyeti açısından
hocam bu aralar gamenote corsair hp gibi markaların fan boyları çıktı sanki farklı ürün yokmuş gibi bu markaları öneriyorlar sinir oluyorumOmen 400 yerine açıkçası bunu alırdım.
Katar pro yu da elimin yapısına uygun olmadığı için tercih etmem
Bu güzelde ben tasarımı sevmedim pek nedenseBunu alın 3327 var![]()
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.039,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
![]()
![]()
ele tam oturmuyor beBunu alın 3327 var![]()
Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon Light2 S RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.039,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
![]()
![]()
Tasarımını çoğu kişi beğenmiyor.Bunu alın 3327 var![]()
![]()
![]()
![]()
3325 mi iyi 3327 miBence 3325'li bir mouse için 300 TL fazla, Max değeri 220-230.
3327 daha iyi.3325 mi iyi 3327 mi