Orda şuan 4 kasım diyor teslimat tarihi?19k ile 27k fark göremiyorum ama evet Jumbum çoğunlukla pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yep, elinde yoksa yurt dışından getirttiriyor, yani demek istediğim "19k veren 24k'yı da verir" di ancak SE model güzel olurmuş, haklısınız. Sadece direk 20.000 liraya sıvı soğutucu mantıklı gelmiyor, test fln yapsan 5k lık soğutucu ile taş çatlasa 5 derece ve 10 db fark olacak ki db için fanlarda değişebilir, şu ana kadar fazla pompa sesi duymadım 5-8k ya alınabilen güzel soğutucular var, bazıları direk soğutmada en iyi olarak tabir edilen modeller ve ekranlarda var. Ekran ölçüsünü bilmiyorum ama herhalde bir 500x500 fark olsa bile bu 10k fark etmiyordur değil miOrda şuan 4 kasım diyor teslimat tarihi?
8k ile kasa ya da fan alınabilir mesela.
O nasıl fiyat farkıWraith'te cuma günü satışa çıkmıştı. Bugün itibariyle tüm 360lık modelleri bitti beyaz olanların. Başka bir firma garantisiz 26k fiyat çekiyordu..
yılbaşı doğru mu çıkar acaba almayı düşünüyorum çünküYep, elinde yoksa yurt dışından getirttiriyor, yani demek istediğim "19k veren 24k'yı da verir" di ancak SE model güzel olurmuş, haklısınız. Sadece direk 20.000 liraya sıvı soğutucu mantıklı gelmiyor, test fln yapsan 5k lık soğutucu ile taş çatlasa 5 derece ve 10 db fark olacak ki db için fanlarda değişebilir, şu ana kadar fazla pompa sesi duymadım 5-8k ya alınabilen güzel soğutucular var, bazıları direk soğutmada en iyi olarak tabir edilen modeller ve ekranlarda var. Ekran ölçüsünü bilmiyorum ama herhalde bir 500x500 fark olsa bile bu 10k fark etmiyordur değil miYakında bir sürü böyle curved L ekranlı aio çıkacak, Lian Li de yaptı ancak 4. çeyrekte sene sonu çıkacak, oturup onları beklemek daha mantıklı geliyor
tabi yine 15k altı çıkmayabilir... biraz rekabet lazım bu tip ekranlı aiolarda.
![]()
Lian Li's HydroShift III AIO Features Curved 2K Screen, New PSU Series Coming
In addition to the future PC cases, Lian Li also showcased its new HydroShift III AIO CPU cooler at the Computex 2025 show, which features a beautiful curved 2K screen, as well as new DWS, RS, RB, and SP Series power supplies. Designed for adaptability, the Lian Li HydroShift III not only has...www.techpowerup.com
4. çeyrek işte senenin son 3 ayı teknik olarak evet yılbaşı ama bize gelmesi ya Jumbum ile olur ya da İnceHesap ile olur. 270 dolar ile çıkması bekleniyor denmiş, sen üstüne biraz ekle işte öyle düşün. Sene başı veya 2026'nın ilk 3 ayı. Açıkçası ben 400 dolar derim ve x 41(dolar kuru, istersen 42 de) hesaplayıp öyle bir beklentiye girerim, yine 16.400 eder. 42 ile hesaplarsan 16.800, yani yine her türlü bu Tryx panorama 360'dan ucuz oluyor gibi. (SE olmayan versiyonundan) HydroShift III'de VRM soğutucu var üstüne Lian Li fanları ile gelmeli, TRYX fanlarına hiç bakmadım ama yine görsellik açısından Lian Li önde olmalı hatta belki yine performans olarak da daha iyidir, gösterişli fanlar yapmalarına rağmen cfm ve statik Basınçları hiç de göz ardı edilecek seviyede olmuyorlar.yılbaşı doğru mu çıkar acaba almayı düşünüyorum çünkü
bu paralara gider asus rog alırım bekleyelim bakalım biraz daha4. çeyrek işte senenin son 3 ayı teknik olarak evet yılbaşı ama bize gelmesi ya Jumbum ile olur ya da İnceHesap ile olur. 270 dolar ile çıkması bekleniyor denmiş, sen üstüne biraz ekle işte öyle düşün. Sene başı veya 2026'nın ilk 3 ayı. Açıkçası ben 400 dolar derim ve x 41(dolar kuru, istersen 42 de) hesaplayıp öyle bir beklentiye girerim, yine 16.400 eder. 42 ile hesaplarsan 16.800, yani yine her türlü bu Tryx panorama 360'dan ucuz oluyor gibi. (SE olmayan versiyonundan) HydroShift III'de VRM soğutucu var üstüne Lian Li fanları ile gelmeli, TRYX fanlarına hiç bakmadım ama yine görsellik açısından Lian Li önde olmalı hatta belki yine performans olarak da daha iyidir, gösterişli fanlar yapmalarına rağmen cfm ve statik Basınçları hiç de göz ardı edilecek seviyede olmuyorlar.
Buraya 270 dolarla gelirlerse... 11-12k off hiç fena değil.
Bu mu?bu paralara gider asus rog alırım bekleyelim bakalım biraz daha
evet bende gigabyte aorus temelli bir şey kurmayı düşünüyorum anakart olsun gpu olsun artık gigabyte eski gigabyte değil gibi geliyor bana ama sıvı soğutma konusu kafam karıstırıyorBu mu?
Belki, ROG sistem kurana uygun ben Lian Li + MSI kombinasyonu istiyorum.
bunun olayı nedir?Wraith'te cuma günü satışa çıkmıştı. Bugün itibariyle tüm 360lık modelleri bitti beyaz olanların. Başka bir firma garantisiz 26k fiyat çekiyordu..