MR Glemsi 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 583 Reaksiyon skoru 144 28 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar 6 gb ram var valorant gibi oyunlarda yetmiyor discord vs açık olunca ts3 e geçsem daha iyi olur mu ram kullanım değleeri nasıl ?
Arkadaşlar 6 gb ram var valorant gibi oyunlarda yetmiyor discord vs açık olunca ts3 e geçsem daha iyi olur mu ram kullanım değleeri nasıl ?
Vesemir Dayı 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,496 En İyi Cevap 20 Reaksiyon skoru 27,594 28 Şubat 2021 #2 MR Glemsi yazmış: Arkadaşlar 6 gb ram var valorant gibi oyunlarda yetmiyor discord vs açık olunca ts3 e geçsem daha iyi olur mu ram kullanım değleeri nasıl ? Devamı için tıklayın... TS3 eskiden kullanmıyordu çok fazla şimdi nasıldır bilemem. Ben 4gb ramle kullanıyordum.
MR Glemsi yazmış: Arkadaşlar 6 gb ram var valorant gibi oyunlarda yetmiyor discord vs açık olunca ts3 e geçsem daha iyi olur mu ram kullanım değleeri nasıl ? Devamı için tıklayın... TS3 eskiden kullanmıyordu çok fazla şimdi nasıldır bilemem. Ben 4gb ramle kullanıyordum.