TT Çok Pahalı , Hangi İnternete Geçmeliyim Arkadaşlar ?

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar Cümleten Selamün Aleyküm ,iyi forumlar . Türk Telekom Tarifem Doldu ve yeni tarifeler gerçekten çok pahalı , tt den çıkmayı düşünüyorum köyde yaşıyorum ve altyapıyıda sorguladığım zaman resimlerde ki gibi , öyle çok yüksek hızlarda gözüm yok min 35 olsa işimi görür inşaAllah , öyle çok oyun oynayan , program indiren birisi değilim , günlük kullanım ve arada oyun vs . , görüş ve önerilerinizi bekliyoerum selametle ...

Ekler

• Adsızadsdasasdasd.png
    Adsızadsdasasdasd.png
    24.5 KB · Hit: 127
Merhaba üstat. Bende Türk Telekom 50 Mbps kullanıyordum, yaklaşık 130TL gibi bir fiyata..

Ondan sonra taahhüt bitti adamlar bana 50Mbps paket sunuyor, güya 1000TL'den 500TL'ye size özel düşmüş diyor yalan dolan. Ondan sonra ben netspeed'e geçtim. Hem taahhütsüz hem müşteri hizmetleri iyi, siteden kayıt bıraktığın zaman hemen arıyorlar. Gıbırnet var, gıbırnet'e baktığım zaman şikayetvar'da bot sahte yorum yazılmış farkettiyse bir kaç profil öyle.

Ben size netspeed öneririm, bir kaç operatör ucuz ama sizi mağdur edebilir. Size referans kodu atarsam aylık faturanızdan 30-40TL gibi bir şey düşüyordu her ay..

Arkadaşlar Cümleten Selamün Aleyküm ,iyi forumlar . Türk Telekom Tarifem Doldu ve yeni tarifeler gerçekten çok pahalı , tt den çıkmayı düşünüyorum köyde yaşıyorum ve altyapıyıda sorguladığım zaman resimlerde ki gibi , öyle çok yüksek hızlarda gözüm yok min 35 olsa işimi görür inşaAllah , öyle çok oyun oynayan , program indiren birisi değilim , günlük kullanım ve arada oyun vs . , görüş ve önerilerinizi bekliyoerum selametle ...
2'ci resimi silin adresiniz belli !

flixnet kullanıyoruz sıkıntı yok şuanlık

hocam pizza,çiğköfte falan ne istersiniz?

Adresin belli kral Pizza yollayabilirler.
keşke köye gelsede arada söyleyebilsek A:SD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flixnet kullanıyoruz sıkıntı yok şuanlık
eyvaAllah çok teşekkür ederim , pek arıza durumunda türk telekom ekibimi tamir ediyor hocam köy yerindeyimde bunlar önemli benim için , bu interneti ilk defa duydumda 🙈

keşke köye gelsede arada söyleyebilsek A:SD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyvaAllah çok teşekkür ederim , pek arıza durumunda türk telekom ekibimi tamir ediyor hocam köy yerindeyimde bunlar önemli benim için , bu interneti ilk defa duydumda 🙈
arıza durumu yaşamadık ama ilk kurulumda tt ekibi geldi, arızada da onlar gelir diye düşünüyorum

BirNet önerebilirim Fakat ben kullanmıyorum hocam kullanıyor ve memnunmuş sıkıntı vs olduğunda ise tt gelip hallediyormuş.​

Kral eve 2 kamyon kum + çiğköfte ayran söyledim turşu olsun mu ? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri