TT hipernet altyapı talebi için hangi numarayı aramalıyım

Reaksiyon skoru
144
TT ye mail attım ancak birkaç gündür dönmediler. Biraz da arayıp sıkıştırayım diye düşünüyorum. Talebi müşteri hizmetlerine mi ileteceğim ayrı bir numara mı var?

Bize yakın olduğundan ana binasına gittim ben 3 ayda 100 mbps internet altyapısı bağlattılar ama ben 35 kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35 Kullanma sebebimiz babamın bu paketi alması internete sadece 3 kişi girdiğimizden bunu tercih ettik.

Bize yakın olduğundan ana binasına gittim ben 3 ayda 100 mbps internet altyapısı bağlattılar ama ben 35 kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35 Kullanma sebebimiz babamın bu paketi alması internete sadece 3 kişi girdiğimizden.
Ana bina yakın değil maalesef 😔. Son çare olarak gideceğim. Zaten türk telekom kullanmam altyapı onların diye onları arıyorum

TT ye mail attım ancak birkaç gündür dönmediler. Biraz da arayıp sıkıştırayım diye düşünüyorum. Talebi müşteri hizmetlerine mi ileteceğim ayrı bir numara mı var?
Hizmet numarası verdiniz mi?
Vermediyseniz onu yazın. Öteki türlü erişemiyorlar.

Devre numarası da oluyor evet.
Online işlemlerde yazar.
Evet mail yoluyla attım. TT altyapı başvurusu için bir de aramayı denemek istiyorum çünkü zorlamadıkça çalışmayan bir firma. Dört bir yanımız vdsl ile çevrili yine de getirmediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,245
Üyeler
192,662
Son üye
LURKE66000
Geri