TTNET hat kesilme sorunu

Aligiray

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Arkadaşlar 5 gündür internet 30'ar dakika aralıklarla 10 dakikalığına gidip geliyor müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular servis geldi dsl kablosunu değiştirdi fakat sorun hâlâ devam ediyor bunun nedeni ve çözümü nedir acaba

Elinizde farklı bir modem varsa onla deneme yapın modem yüzünden olabilir. (kesin modem yüzündendir demiyorum)

@Mehmet benzer bir sorun yaşıyordu sanırım.
O yardımcı olur bence.
Sorunu bende çözemedim ancak yardımcı olmaya çalışırım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 5 gündür internet 30'ar dakika aralıklarla 10 dakikalığına gidip geliyor müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular servis geldi dsl kablosunu değiştirdi fakat sorun hâlâ devam ediyor bunun nedeni ve çözümü nedir acaba
Altyapınızı kontrol eder misiniz? Bazı saatlerde altyapı daha düşük bir değer veriyor mu?

Elinizde farklı bir modem varsa onla deneme yapın modem yüzünden olabilir. (kesin modem yüzündendir demiyorum)
modem yaklaşık 5-6 yıllık elimde farklı modem yok değiştirmeye değer mi

Sorunu bende çözemedim ancak yardımcı olmaya çalışırım :)

Altyapınızı kontrol eder misiniz? Bazı saatlerde altyapı daha düşük bir değer veriyor mu?
ne yapmam gerek

modem yaklaşık 5-6 yıllık elimde farklı modem yok değiştirmeye değer mi

ne yapmam gerek
Altyapınızı günün belirli saatlerinde kontrol edin. Kaç mbps olduğunu. Eğer ki farklı çıkıyorsa benim problemden yaşıyorsunuz. TT'de bulunan adres ile kendi evinizin adresi uyuyor mu kontrol edin.
Aynı sorunu yaşıyorum modemi değiştirdim ancak sorun çözülmedi. DSL kablosunu değiştirdim gene sorun çözülmedi. Pazartesi günü adres değiştireceğim çünkü adreslerimiz uyuşmuyor.

Altyapınızı buradan sorgulayabilirsiniz:
https://www.milleni.com.tr/internet-altyapi-sorgulama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,557
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri