Neler Yeni

Öneri TTNET'ten TürkNet'e Geçilir mi ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence millenicom geç ben baya araştırdım ve iki yıllık babama 1 hafta önce kitledikleri taahhüdü iptal edip millenicom'a geçtim yarın internetim geçecek 3. gün olacak. Türk Net neden olmaz dersen kendi teknik ekipleri yok, müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayamıyorsun, bir sıkıntı yaşadığında muhattap bulman zor ve ping değerleri yüksek ama millenicom kendi saha ekibini kullanıyor, müşteri hizmetlerine bağlanman hızlı ve kolay, muhattap bulup sorununu çözebiliyorsun ve ping değerleri düşük. Bence sen de millenciom geç ben 8 yıllık TT kullanımından kurtuldum. İstersen kodumu da verebilirim sen de ben de birer ay bedava kullanırız.
millenicomu SOL altyapısı üzerinden mi aldın yoksa tt altyapısı üzerinden mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
comnette 160tl kurulum parası varmış bunu aklınızda bulundurun
Millenicomda da 120 TL var. Geçişlerde ücret alınmıyor sıfırdan kurulmda ücret alınıyor. Hali hazırta turktelekom veya başka bir VAE hizmeti alıyorsanız port değişmeden geçersiniz.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Millenicomda da 120 TL var. Geçişlerde ücret alınmıyor sıfırdan kurulmda ücret alınıyor. Hali hazırta turktelekom veya başka bir VAE hizmeti alıyorsanız port değişmeden geçersiniz.
SOL altyapısından alınca 24 ay taahüt var ama kurulum modem ücreti yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
SOL altyapısından alınca 24 ay taahüt var ama kurulum modem ücreti yok
Taahütlü çünkü. Ayrıca dediğim gibi TT alyapısında isen para ödemeden geçersin direkt. Onları ara onlar işlemleri yapıyor. Turknet millenicom falan ücretli lakin dediğim gibi yapınca onlarda bedava oluyor. TT' den turknete geçerken 1 lira ödemedim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Taahütlü çünkü. Ayrıca dediğim gibi TT alyapısında isen para ödemeden geçersin direkt. Onları ara onlar işlemleri yapıyor. Turknet millenicom falan ücretli lakin dediğim gibi yapınca onlarda bedava oluyor. TT' den turknete geçerken 1 lira ödemedim.
şu arkadaşın yaşadıklarını görünce comnetten iyice soğudum bence türknetten memnunsanız uğraşmayın bile;

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
TT altyapısından geçiş işlemi yaptırdım şu an son aşamadayım 2. günüm yarın 3.günüm olacak ve internetim bağlatılacak. TT buraya 5 ay önce VDSL döşedi, TT'de kullandığım interneti iptal ettirmeden direk olarak VDSL port ile geçiş sağladım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
şu arkadaşın yaşadıklarını görünce comnetten iyice soğudum bence türknetten memnunsanız uğraşmayın bile;
5 dakkada bir kopan netten memnum muyum? Cevaplıyım mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TT altyapısından geçiş işlemi yaptırdım şu an son aşamadayım 2. günüm yarın 3.günüm olacak ve internetim bağlatılacak. TT buraya 5 ay önce VDSL döşedi, TT'de kullandığım interneti iptal ettirmeden direk olarak VDSL port ile geçiş sağladım.
hmm anladım bende millenicom geçmek istiyorum ama netflixe girememe ubisoft oyunlarını online oynayamama gibi sorunlar olan kişiler gördüm. memnun olan memnun memnun olmayanda allah belasını versin diyor. kafayı yiyeceğim ne yapacağımı şaşırdım bu ay bitiyor internet daha ne alacağıma karar bile veremedim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ayrıca herkesin sorun yaşama ihtimali var. 1000' lerce kişi türknette sorun yaşamıştır kurulum yaparken.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ayrıca herkesin sorun yaşama ihtimali var. 1000' lerce kişi türknette sorun yaşamıştır kurulum yaparken.
kurulumda sorun yaşamamış ki ilerleyen sayfaları oku sen bilirsin

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
hmm anladım bende millenicom geçmek istiyorum ama netflixe girememe ubisoft oyunlarını online oynayamama gibi sorunlar olan kişiler gördüm. memnun olan memnun memnun olmayanda allah belasını versin diyor. kafayı yiyeceğim ne yapacağımı şaşırdım bu ay bitiyor internet daha ne alacağıma karar bile veremedim.
Bence millenicoma geç ben 8 yıldır TT kullanıyorum 3 yıldır araştırma yapıyroum en iyisi millenicom ama sana şunu söyliyim ben türknet kullanmaktansa tt kullanırım daha iyi çünkü sana bir sıkıntı çıkarırsa bittin. Hatta sana kendi kodumu da veririm sen ve ben birer ay ücretsiz kullanırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,822
Üyeler
163,730
Son üye
Reaven1678
Top Bottom