Öneri TTNET'ten TürkNet'e Geçilir mi ?

evet hız olarak iyilermiş ama şu konuya bir bakın adam fiber üzerinden 100/50 hız alıyor ama son sayfada pingten bıktığını düzelmezse çıkacağını belirtmiş. bende vdsl var o memnun değilse benim memnun olmam mümkün değil.
speed testten comnete pingim 31 çıkıyor adsl altyapı ile
Dediğim gibi ping yere göre değişir. Ben 9ms alıyorum valorantta arkadaşım 22

Dediğim gibi ping yere göre değişir. Ben 9ms alıyorum valorantta arkadaşım 22
sen hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun? ben 54ms alıyorum :( bu ay bitiyor taahhütüm ne alsam bilemiyorum millenicomda netflixe girememe gibi sorunlar varmış türkneti kimse önermiyor diğerleride pahalı yada kötü :(

Merhaba , ben TTNET müşterisi olarak 35 Download 5 Upload hızı alıyorum ve bu paketin fiyatı 129 TL. Üstelik 2 senelik taahhüt bitti. Altyapımı sorgulattım ve TürkNet 100 Mbps Download ve 5 Upload verebileceğini söyledi. Üstelik 85 TL.
Sizce geçmeli miyim ? Ayrıca Upload hızımı nasıl arttırabilirim ?
Turknet kullanıyorum. Bulunduğum yerde aktif alt yapıları olmadığından 95 TL’ye Türk Telekom alt yapısının maksimum izin verdiği 75 mbps olan paketi tercih ettim. Ortalama 60-65 mbps download alıyorum. Upload tarafında ortalama 8 mbps hız alıyorum, her ne kadar 5 mbps deseler de alt yapı müsaitse upload hızı vadedilen değerleri aşabiliyor. Fifada fut haricinde ping sorunu yaşamıyorum, o da fifa serverlarından kaynaklı zaten. Ben gayet memnunum.

sen hangi sağlayıcıyı kullanıyorsun? ben 54ms alıyorum :( bu ay bitiyor taahhütüm ne alsam bilemiyorum millenicomda netflixe girememe gibi sorunlar varmış türkneti kimse önermiyor diğerleride pahalı yada kötü :(
Turknet lakin comnete geçeceğim. Memnun edemedi beni. 54ms'i nerde alıyosun

Turknet lakin comnete geçeceğim. Memnun edemedi beni. 54ms'i nerde alıyosun
kayseri ama adsl kullanıyorum dediğim gibi bu ay bitiyor.
Superonline pahalı, Türk Telekom çok kazık, Vodafone'da çok şikayet var, Millenicom'da bazıları çok memnun bazıları değil (Netflix'e girememe, Ubisoft oyunlarında Online oynayamama gibi sorunlar olmuş bir arkadaşta). Vallahi ne yapsam bilemiyorum kafayı yiyeceğim.
(millenicom alırsam sol altyapısı üzerinden alacağım fiber olduğu için)

Hangisi daha mantıklı sizce ? Ve Comnet'te taahhüt var mı ? Upload hızını da göremedim. Ayrıca TürkNet Upload hızını çok az veriyor nasıl çözerim. Şehir Hatay ve fiber altyapım var. @RevDeisDou
kayseri ama adsl kullanıyorum dediğim gibi bu ay bitiyor.
Superonline pahalı, Türk Telekom çok kazık, Vodafone'da çok şikayet var, Millenicom'da bazıları çok memnun bazıları değil (Netflix'e girememe, Ubisoft oyunlarında Online oynayamama gibi sorunlar olmuş bir arkadaşta). Vallahi ne yapsam bilemiyorum kafayı yiyeceğim.
(millenicom alırsam sol altyapısı üzerinden alacağım fiber olduğu için)

Ekler

• comnet.PNG
    comnet.PNG
    363.6 KB · Hit: 44
  • millenicom.PNG
    millenicom.PNG
    16.8 KB · Hit: 47
  • türknet.PNG
    türknet.PNG
    46.2 KB · Hit: 54
Hangisi daha mantıklı sizce ? Ve Comnet'te taahhüt var mı ? Upload hızını da göremedim. Ayrıca TürkNet Upload hızını çok az veriyor nasıl çözerim. Şehir Hatay ve fiber altyapım var. @RevDeisDou
comnette 160tl kurulum parası varmış bunu aklınızda bulundurun

Merhaba , ben TTNET müşterisi olarak 35 Download 5 Upload hızı alıyorum ve bu paketin fiyatı 129 TL. Üstelik 2 senelik taahhüt bitti. Altyapımı sorgulattım ve TürkNet 100 Mbps Download ve 5 Upload verebileceğini söyledi. Üstelik 85 TL.
Sizce geçmeli miyim ? Ayrıca Upload hızımı nasıl arttırabilirim ?
İleride ben de geçeceğim, hiç düşünme. TT GPON Fiber altyapın varsa TürkNet en iyisi.
100/4 paket 85 TL, modem ücretsiz, kurulum yok, şu an kullandığın modemi verecekler yine.
Pandemi dolayısıyla yükleme hızı iki katına yani sekize çıkıyor, o konuda da bir şüphen olmasın.

İleride ben de geçeceğim, hiç düşünme. GPON Fiber altyapın varsa Türknet en iyisi.
100/4 paket 85 TL, modem ücretsiz, kurulum yok, şu an kullandığın modemi verecekler yine.
Pandemi dolayısıyla yükleme hızı iki katına yani sekize çıkıyor, o konuda da bir şüphen olmasın.
Pandemi sonrası 4 MB Upload sıkıntı. Arttırma şansım yok mu ?

İleride ben de geçeceğim, hiç düşünme. TT GPON Fiber altyapın varsa TürkNet en iyisi.
ah tt üzümlü kekim :( bende vdsl var maalesef

Geçilir.

Bence millenicom geç ben baya araştırdım ve iki yıllık babama 1 hafta önce kitledikleri taahhüdü iptal edip millenicom'a geçtim yarın internetim geçecek 3. gün olacak. Türk Net neden olmaz dersen kendi teknik ekipleri yok, müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayamıyorsun, bir sıkıntı yaşadığında muhattap bulman zor ve ping değerleri yüksek ama millenicom kendi saha ekibini kullanıyor, müşteri hizmetlerine bağlanman hızlı ve kolay, muhattap bulup sorununu çözebiliyorsun ve ping değerleri düşük. Bence sen de millenciom geç ben 8 yıllık TT kullanımından kurtuldum. İstersen kodumu da verebilirim sen de ben de birer ay bedava kullanırız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri