Neler Yeni

Türk net'e geçilir mi?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Türknet pişmanlıktır. 2 tane arkadaşım kullanıyor birisi yalova birisi istanbul oyunlardan kopabiliyorlar sesleri robot gibi oluyor pingden önermem onları bu durumda gördüğüm için müşteri hizmetlerine ulaşılmıyormuş galiba telefonla öle bişi duydum onlardan çok saçma deyilmi. kablonet varsa direk ona geç.

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Şuan Türktelekom kullanıyoruz yakında taahhüt bitiyor türknnette fiyat gerçekten uygun ama güvenebilir miyim ?
Ailem süperonline e geçelim diyor ama gerçekten pahalı tarifeler .
Örneğin türknet 100 mbps 85 TL iken süperonlinede 35 mbps 129 TL
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 35

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
ben TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik https://turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum :)
Türknet'te mi çalışıyorsunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,802
Üyeler
163,729
Son üye
0303
Top Bottom