Türkcell mi yoksa bimcell mi

Turkcell derdim. Bir tık pahalı da BIMCELL'den iyi.

Türkcell mi yoksa bimcell mi
Büyük ihtimal bana inanmayacaksınız ama bundan 2 sene önce bimcelldeydim ve metro da asansör de çekiyordu. Hatta 5 arkadaşımla birlikte asansör de kalmıştık size yemin ederim hiçbirinin turkcelli Vodafone u hatta aynı alt yapıyı kullanan turk Telekom çekmiyordu benim bimcell çekiyordu ve itfaiyeyi arayabildik hayatta kaldık resmen bimcell sayesinde. Daha sonra her hafta zam yapıyorlar diye evet yanlış duymuyorsunuz bimcell den daha ucuz olan aynı gb a sahip turkcelle geçtim gene iyi çekiyor fakat asansör de falan çekmiyor tabii. Annem de aynı gün turkcell den bimcelle geçti. Ne alakaysa annemin bimcelli asansör de şurada burada çekmiyordu. Bir de bimcell gereksiz zam yapmaya başladı. 3 gün önce benim turkcell taahhütüm bitmişti bimcelle geçecektim ama annemin bimcell çekmediğinden dolayı vazgeçtim turkcell de kaldım. 2 3 yıl önce dediğim gibi aşırı ucuza bimcell kullanıyordum ve metro da oyun oynuyordum çoğunuz inanmaz muhtemelen. Fakat şuan nedenini bilmediğim şekilde çok pahalı ve pek iyi çekmiyor. Ben de o yüzden turkcell de yeni tarifeye geçtim memnunum.

Fiyat açısından bimcell, kalite açısından turkcell

turk Telekom çekmiyordu benim bimcell çekiyordu ve itfai
Bimcel turk Telekom un zaten boyle bişey nasıl olucak arkadaşının telefonu bozuk

Ben 10yıkdır bimcel kullanıyorum
Eğer merkezi bir yerdeysen bimcel

bimcell seçerdim fiyat kısmında ama kalitede turkcell en iyisi

Geri