Furkan11ceyhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
Anakartimın driver sürümlerini nerden öğrenebilirim asusun internet sitesinde driverları gördüm ama güncel mi değil mi bilmiyorum
Lan audio diye driverlar da var onları güncellemem gerekir mi bios ekran kartımı güncelledimAsus'un sitesinden chipset driver'ını indirin (en güncel sürüm 19.30.28 ) Bios güncel değil ise onu da güncelleyin (en güncel sürüm 2202) Daha sonra ekran kartınızın sitesine gidip (amd veya nvidia) driverlarınızı indirip kurun.
AAAA yanlış anlamışım sabah gerginliğiLan audio diye driverlar da var onları güncellemem gerekir mi bios ekran kartımı güncelledim
lan bağlantısı olan lanÖncelikle doğru konuşmayı öğrenin sonra da konu açmayı. Okuyan müneccim değil yaz oraya sorununu açık bir şekilde. Ayrıca altlarında tarihleri yazıyor gereksiz konu açmışsın. İnanılmazyardım edelim diyoruz bir de azar işitiyoruz. Rezillik... Kurmaya çalıştığında zaten aynı sürümse sana uyarı verir.
LAN olarak yazıldığı için sabah gerginliği özür dilerim :/. Evet kurmanız daha iyi olur genellikle Windows otomatik güncelliyor fakat yine de kurun.lan bağlantısı olan lan