Tuf b450m plus gaming

Reaksiyon skoru
121
Anakartimın driver sürümlerini nerden öğrenebilirim asusun internet sitesinde driverları gördüm ama güncel mi değil mi bilmiyorum

Asus'un sitesinden chipset driver'ını indirin (en güncel sürüm 19.30.28 ) Bios güncel değil ise onu da güncelleyin (en güncel sürüm 2202) Daha sonra ekran kartınızın sitesine gidip (amd veya nvidia) driverlarınızı indirip kurun.

Asus'un sitesinden chipset driver'ını indirin (en güncel sürüm 19.30.28 ) Bios güncel değil ise onu da güncelleyin (en güncel sürüm 2202) Daha sonra ekran kartınızın sitesine gidip (amd veya nvidia) driverlarınızı indirip kurun.
Lan audio diye driverlar da var onları güncellemem gerekir mi bios ekran kartımı güncelledim

Öncelikle doğru konuşmayı öğrenin sonra da konu açmayı. Okuyan müneccim değil yaz oraya sorununu açık bir şekilde. Ayrıca altlarında tarihleri yazıyor gereksiz konu açmışsın. İnanılmaz :D yardım edelim diyoruz bir de azar işitiyoruz. Rezillik... Kurmaya çalıştığında zaten aynı sürümse sana uyarı verir.
lan bağlantısı olan lan

lan bağlantısı olan lan
LAN olarak yazıldığı için sabah gerginliği özür dilerim :/. Evet kurmanız daha iyi olur genellikle Windows otomatik güncelliyor fakat yine de kurun.
Gerçekten tekrardan özür dilerim. Uykusuzluk vesaire en iyisi ben biraz uyuyayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,437
Üyeler
202,608
Son üye
sigmarillion2
Geri