2. ele bakabilirsiniz bu fiyatlar çok absürt 6 7k ya kapatırsınızTuf gaming bence iyidir başka onerebileceginiz marka.varmi
Her zaman öyle olmaz. Oyun oynayacaksa dediğin doğru ama adamın nvec codec ihtiyacı varsa illüstratörlük render tarzı şeylerle uğraşıyorsa 3060 alması doğru olur.6700XT varken asla almazdım. Normal hali bile acayip pahalı
Canım yapacağın şeyleri söyler misin oyun mu oynayacaksın yoksa render tarzı yazılım tarzı şeyler mi yapacaksın.AMD tercih etsem mi diye konular actim ama Nvidia bir başka gibi be hocam
Değil değilAMD tercih etsem mi diye konular actim ama Nvidia bir başka gibi be hocam
Yazmadığı için güçlü olanı öneriyorumHer zaman öyle olmaz. Oyun oynayacaksa dediğin doğru ama adamın nvec codec ihtiyacı varsa illüstratörlük render tarzı şeylerle uğraşıyorsa 3060 alması doğru olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Canım yapacağın şeyleri söyler misin oyun mu oynayacaksın yoksa render tarzı yazılım tarzı şeyler mi yapacaksın.
Fiyattan bagimsiz guzel bir secim sogutmasi iyi bayaTuf gaming bence iyidir başka onerebileceginiz marka.varmidir
Selam abi geç gördum kusura bakma oyun oynarken ekran kaydı alicagim yayın açmayı planlıyorum videolara montaj yapicagim edit vs hazırlayacağımHer zaman öyle olmaz. Oyun oynayacaksa dediğin doğru ama adamın nvec codec ihtiyacı varsa illüstratörlük render tarzı şeylerle uğraşıyorsa 3060 alması doğru olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Canım yapacağın şeyleri söyler misin oyun mu oynayacaksın yoksa render tarzı yazılım tarzı şeyler mi yapacaksın.
Tamam 3060 alman daha doğru olur. Nvec codeğe ihtiyacın var çünkü.Selam abi geç gördum kusura bakma oyun oynarken ekran kaydı alicagim yayın açmayı planlıyorum videolara montaj yapicagim edit vs hazırlayacağım