Neler Yeni

TUF RX 5600 XT OC EVO'nun BIOS'unu güncellemeli miyim?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING ekran kartım var. Bios sürümü eski, yenisi ile biosunu güncellemek istiyorum fakat güncelledikten sonra bi sıkıntı çıkar mı? Yapanlar varsa bilgilendirebilir mi?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING ekran kartım var. Bios sürümü eski, yenisi ile biosunu güncellemek istiyorum fakat güncelledikten sonra bi sıkıntı çıkar mı? Yapanlar varsa bilgilendirebilir mi?
Anakart ın mı bios sürümünü güncelleyeceksiniz

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart ın mı bios sürümünü güncelleyeceksiniz
Hayır ekran kartının. Güncelledikten sonra sorun yaşayanları görmüştüm o yüzden merak ettim garantilik olursa 1-2 ay uğraşmayayım diye

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Ekran kartının biosu yok ki güncelleyesin.
Anakartın biosu var.
Ekran kartının sürücüsü var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncellemek için amd nin kendi sitesine gidin. Markanın değil. Daha sağlıklı olacaktır

Raporladım bilgine
Hayır ekran kartınında Biosu var.Sürücüsünden ziyade farklı bir şey.Ben MSİ 5600XT kullanan birisi olarak güncelleyebildim.Hatta Msi sayesinde güncelledim yapım videosuda paylaşmışlardı.İnanmıyorsan al kanıtı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hayır ekran kartınında Biosu var.Sürücüsünden ziyade farklı bir şey.Ben MSİ 5600XT kullanan birisi olarak güncelleyebildim.Hatta Msi sayesinde güncelledim yapım videosuda paylaşmışlardı.İnanmıyorsan al kanıtı.
Peki ekran kartının biosu ne işe yarar?
Teşekkürler bu arada bilgilendirme için

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Güncellememle beraber Memory hızım 1500mhz den 1750 mhz ye kadar arttı.Sanırım bu seri piyasaya erken sürüldüğü için fabrikadan bazı değerleri düşük geliyor ama kapasite olarak yüksek değerlere mevcut ki bios güncellemeyle beraber geliyor sahip olmasa bios güncellemeyle bu değerleri arttıramayız diyor düşünüyorum bunları.Tahminim bu yönde.

Kerem1963

80+ Bronze
Ekran kartının biosu yok ki güncelleyesin.
Anakartın biosu var.
Ekran kartının sürücüsü var

Güncellemek için amd nin kendi sitesine gidin. Markanın değil. Daha sağlıklı olacaktır

Raporladım bilgine
😄😄😄😅😅 Raporla bakalım

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Peki ekran kartının biosu ne işe yarar?
Teşekkürler bu arada bilgilendirme için
Rica ederim ne demek.Her ekran kartında sanırım böyle bir şey mevcut değil.Özellikle bu seri için mevcut.Gbps değerim 12000 den 14000 Gbpsye yükseldi güncellemeden sonra.

😄😄😄😅😅 Raporla bakalım
Gerek yok arkadaşlar el elden üstündür,benim bilmediğimi arkadaş bilir,onun bilmediğini ben bilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,589
Üyeler
162,714
Son üye
sansuronlay
Top Bottom