Anakart ın mı bios sürümünü güncelleyeceksinizArkadaşlar TUF 3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING ekran kartım var. Bios sürümü eski, yenisi ile biosunu güncellemek istiyorum fakat güncelledikten sonra bi sıkıntı çıkar mı? Yapanlar varsa bilgilendirebilir mi?
Hayır ekran kartının. Güncelledikten sonra sorun yaşayanları görmüştüm o yüzden merak ettim garantilik olursa 1-2 ay uğraşmayayım diyeAnakart ın mı bios sürümünü güncelleyeceksiniz
Silindi.Hayır ekran kartının. Güncelledikten sonra sorun yaşayanları görmüştüm o yüzden merak ettim garantilik olursa 1-2 ay uğraşmayayım diye
Nasıl güncellenmez hocam?Ekran kartının biosu güncellenmez
Güncellenir yanlis bilgi vermeyinEkran kartının biosu güncellenmez
Hayır ekran kartınında Biosu var.Sürücüsünden ziyade farklı bir şey.Ben MSİ 5600XT kullanan birisi olarak güncelleyebildim.Hatta Msi sayesinde güncelledim yapım videosuda paylaşmışlardı.İnanmıyorsan al kanıtı.Ekran kartının biosu yok ki güncelleyesin.
Anakartın biosu var.
Ekran kartının sürücüsü var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncellemek için amd nin kendi sitesine gidin. Markanın değil. Daha sağlıklı olacaktır
Raporladım bilgine
Peki ekran kartının biosu ne işe yarar?Hayır ekran kartınında Biosu var.Sürücüsünden ziyade farklı bir şey.Ben MSİ 5600XT kullanan birisi olarak güncelleyebildim.Hatta Msi sayesinde güncelledim yapım videosuda paylaşmışlardı.İnanmıyorsan al kanıtı.
Güncellememle beraber Memory hızım 1500mhz den 1750 mhz ye kadar arttı.Sanırım bu seri piyasaya erken sürüldüğü için fabrikadan bazı değerleri düşük geliyor ama kapasite olarak yüksek değerlere mevcut ki bios güncellemeyle beraber geliyor sahip olmasa bios güncellemeyle bu değerleri arttıramayız diyor düşünüyorum bunları.Tahminim bu yönde.Hayır ekran kartınında Biosu var.Sürücüsünden ziyade farklı bir şey.Ben MSİ 5600XT kullanan birisi olarak güncelleyebildim.Hatta Msi sayesinde güncelledim yapım videosuda paylaşmışlardı.İnanmıyorsan al kanıtı.
Ekran kartında BIOS var hocam, hatta bazılarında, iki adet var.Ekran kartının biosu güncellenmez
Raporla bakalımEkran kartının biosu yok ki güncelleyesin.
Anakartın biosu var.
Ekran kartının sürücüsü var
Güncellemek için amd nin kendi sitesine gidin. Markanın değil. Daha sağlıklı olacaktır
Raporladım bilgine
Rica ederim ne demek.Her ekran kartında sanırım böyle bir şey mevcut değil.Özellikle bu seri için mevcut.Gbps değerim 12000 den 14000 Gbpsye yükseldi güncellemeden sonra.Peki ekran kartının biosu ne işe yarar?
Teşekkürler bu arada bilgilendirme için
Gerek yok arkadaşlar el elden üstündür,benim bilmediğimi arkadaş bilir,onun bilmediğini ben bilirimRaporla bakalım