Tügva Cs:go E-spor Turnuvasi

Kendi evinde katılıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum. Güvenlik amaçlı olabilir.
zaten benim pcnin kendine hayrı yok katılmasam daha iyi. İyi oynuyorum bilgisayar kassa bile lem supremeleri tokatlıyorum ama çok kasıyor işte boşu boşuna lose vermeyim takıma (:

Oyunu oynasaydım, takımım olsaydı katılırdım niye katılmayayım ?
En fazla ödülü baz alsak kişi başı 200 TL düşüyor. Bir de çeyrek, yarı ve final bazında olacak anlaşılan. 200 TL için hiç uğraşılmaz bence. Herkesin fikri kendine. 👍

En fazla ödülü baz alsak kişi başı 200 TL düşüyor. Bir de çeyrek, yarı ve final bazında olacak anlaşılan. 200 TL için hiç uğraşılmaz bence. Herkesin fikri kendine. 👍
Para umrumda olmazdı ki.

Para umrumda olmazdı ki.
Sil kanka senlik durum yok sana kızmıyorum ama suriyelerilere böyle 4.5 milyon tl verirken biz türk gençlerine hele birinci olunca 200 tl vermeleri küfür gibi sil gitsin kanka 2023 artık aylar kalacak z kuşağı bekliyor sandığı

Sil kanka senlik durum yok sana kızmıyorum ama suriyelerilere böyle 4.5 milyon TL verirken biz türk gençlerine hele birinci olunca 200 TL vermeleri küfür gibi sil gitsin kanka 2023 artık aylar kalacak z kuşağı bekliyor sandığı
z kuşağı diyipte büyütme bende 2004lüyüm z kuşağından tiksiniyorum. Sosyal medya kadar gereksiz bir topluluk yok. Hepsi öyle demiyorum ama burada suriyelileri sevmiyorum diyip yanlarında da pısırık kalıyorlar buna sinirleniyorum. Tepkiyse tepki her yerde gözükmesi gerekiyor. Ülkemize yerleşti leşler. Hepsini Hitler gibi kazmak ve göndermek lazım.

z kuşağı diyipte büyütme bende 2004lüyüm z kuşağından tiksiniyorum. Sosyal medya kadar gereksiz bir topluluk yok. Hepsi öyle demiyorum ama burada suriyelileri sevmiyorum diyip yanlarında da pısırık kalıyorlar buna sinirleniyorum. Tepkiyse tepki her yerde gözükmesi gerekiyor. Ülkemize yerleşti leşler. Hepsini Hitler gibi kazmak ve göndermek lazım.
dostum genelleme yapma bende seninle aynı düşünüyorum ama 8 milyon ilk defa oy kullanacağız z kuşağı olarak biliyorsun çoğu muhalif onu demek istedim yani avantaj bizim anladın mı zaten muhalefet ne diyor başa gelirsek hepsini göndereceğiz ?

Geri