Neler Yeni

tulpar t7 20.3 cpu 95 dereceyi gördü

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
10875H'dan bahsediyoruz kanka ona soğutucu almadan istediğin sonucu alamazsın. 10750H bile cayır cayır yanarken 10875H'ın yanmasına mı şaşıracağız :D

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Amcadan güzel bir kazık yemişsin geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
10875H'dan bahsediyoruz kanka ona soğutucu almadan istediğin sonucu alamazsın. 10750H bile cayır cayır yanarken 10875H'ın yanmasına mı şaşıracağız :D
hocam yani bütün suç benim mi anlamadım.Soğutucu gelince yazarım yine sonuçları ama 5 veya 6 derece oynayacak en fazla.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam yani bütün suç benim mi anlamadım.Soğutucu gelince yazarım yine sonuçları ama 5 veya 6 derece oynayacak en fazla.
Aldığın laptopta sorun var. Laptobu almadan önce araştırmaman evet senin hatan oluyor malesef.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Yani laptopta kronik bir problem yok, alıcı da sen olduğun için suç senden başkasında olamaz maalesef. 20.000₺'ye 10. nesil bir dizüstü bilgisayar almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ek olarak aldığın soğutucuya göre değişir ama benim soğutucum bende minimum 7, maksimum 9-10 derece falan fark ettirdi.

"Kronik sorununun olmadığını nasıl anladın?" diye bir soru sorarsan,
Aldığınız laptop zaten Tulpar isimli Abra. Giriş seviye bir model. Isı değerleri kalitesine göre normal.
Yani Tulpar'ın giriş seviyelerin hepsi böyle neredeyse. Harbiden iyi bir şey istiyorsan 30.000₺ falan bayılman lazım ama o fiyatlara daha sağlam marka modeller var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
1660987120213.png

ekran kartında şuanda bir sıkıntı yok ama işlemci alev alıyor oyna gireli 5 dakika olmadı 93 dereceyi gördüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani laptopta kronik bir problem yok, alıcı da sen olduğun için suç senden başkasında olamaz maalesef. 20.000₺'ye 10. nesil bir dizüstü bilgisayar almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Ek olarak aldığın soğutucuya göre değişir ama benim soğutucum bende minimum 7, maksimum 9-10 derece falan fark ettirdi.

Yani Tulpar'ın giriş seviyelerin hepsi böyle neredeyse. Harbiden iyi bir şey istiyorsan 30.000₺ falan bayılman lazım ama o fiyatlara daha sağlam marka modeller var.
o konuda doğrusunuz hocam. Kafasızlığımdan başıma geliyor her şey :confused:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Bu modelin kasası hem abra gibi, hem de içinde stok olarak aşırı ısınan bir işlemci var. En büyük problemi o yaratıyor. Daha az ısınan bir işlemci olsa büyük ihtimalle o kadar problem yaratmazdı.

Ha birde bu model en çok anakart yakan modellerden o da var. Kullandığına şükretmeli bence :D

Alıntıyı görüntüle

ekran kartında şuanda bir sıkıntı yok ama işlemci alev alıyor oyna gireli 5 dakika olmadı 93 dereceyi gördüm.
İşlemciye UV dene bir nebze rahatlarsın. 89 oynanabilir bir derece bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
Bu modelin kasası hem abra gibi, hem de içinde stok olarak aşırı ısınan bir işlemci var. En büyük problemi o yaratıyor. Daha az ısınan bir işlemci olsa büyük ihtimalle o kadar problem yaratmazdı.

Ha birde bu model en çok anakart yakan modellerden o da var. Kullandığına şükretmeli bence :D

İşlemciye UV dene bir nebze rahatlarsın. 89 oynanabilir bir derece bu arada.
deneyeceğim hocam.89 şuan ilk açtığım için oldu şuan 95 görmeye başladı zaten.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
Hocam 5 6 ay kullanmamış demişsiniz yüksek ihtimal macunu kurumuş fanı tozlanmış olabilir bir de güzel ucuza kaçmadan bir soğutucu alırsanız güzel olur https://www.trendyol.com/zalman/zm-...39?boutiqueId=61&merchantId=139916&storefront
hocam 600 tlik 6 fanlı bir tanesinden aldım. dediğiniz gibi onuda düşündüm bu yüzden bakıma göndereceğim. galiba işlemcinin fanlarından birtanesi bozuk yavaş dönüyor.umarım düzelir =(

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
hocam 600 tlik 6 fanlı bir tanesinden aldım. dediğiniz gibi onuda düşündüm bu yüzden bakıma göndereceğim. galiba işlemcinin fanlarından birtanesi bozuk yavaş dönüyor.umarım düzelir =(
Hocam hangi soğutucuyu aldınız bu daha iyi 20cm tek fan var baya işe yarıyor bu fiyatlara alacağınız en iyisi bu bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
Hocam hangi soğutucuyu aldınız bu daha iyi 20cm tek fan var baya işe yarıyor bu fiyatlara alacağınız en iyisi bu bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar güncelleme yapayım konuya. Teknik servisi aradım anlattım 95 97 oluyor işlemci falan dedim. Bir fan çalışmıyor dedim.Özür dilediler ve 7 aylık olduğu için bakıma göndermemi ve fanıda değiştireceklerini söylediler.Eğer sorunlar devam ederse bilgisayarı değiştirebileceklerinide söylediler.Açıkçası müşteri hizmetleri güzeldi ama daha sonucu görmeden konuşmamak lazım.5 gün sonra vereceğim bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom