Neler Yeni

Tüm oyunlarda Ultura ayarlarda kötü görüntü sorunu

ER_en

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren ertürk
Tüm ağır ve iyi oyunlarda mesela god of war, Red dead redemption 2 gibi oyunlarda sanki fsr açmışım gibi oluyor ve buda kötü görüntü oluyor ama fsr fln açık değil bu neyden kaynaklanıyor olabilir oyundaki grafik ayarlarındanmı bir şey yapmam gerekiyor yoksa ekran kartımda donanımsal sorunmu var,(Çok kez ekran kartı testi yaptım hiçbir sorun olmadı)Bios güncel ekran kartı driverlar güncel windows güncel

LostNoc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Caner Karadağ
başka bir fsr türü ayar olmasın baktınmı grafiklere

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
Tüm ağır ve iyi oyunlarda mesela god of war, Red dead redemption 2 gibi oyunlarda sanki fsr açmışım gibi oluyor ve buda kötü görüntü oluyor ama fsr fln açık değil bu neyden kaynaklanıyor olabilir oyundaki grafik ayarlarındanmı bir şey yapmam gerekiyor yoksa ekran kartımda donanımsal sorunmu var,(Çok kez ekran kartı testi yaptım hiçbir sorun olmadı)Bios güncel ekran kartı driverlar güncel windows güncel
Hocam bu arada o sorun bendede oluyor. Sizin oyun crack mi?

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ensar Polat
Kart ne

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Muhammet Kürkçü
yok hyr
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 7800 xt
amd 5 7600
Gigabyt B650M s2h
G-skill 32 gb 5600mhz
Kingston 1 tb 6000/4000
Amd ekran kartlarında rdr2 iyi çalışmıyor gibi gözlemledim ben çünkü iki ekran kartı ile aynı sorunu bende yaşadım.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ensar Polat
Amd ekran kartlarında rdr2 iyi çalışmıyor gibi gözlemledim ben çünkü iki ekran kartı ile aynı sorunu bende yaşadım.
Bende aksine daha keskin görüntü aldım nvidadan

Top Bottom