Neler Yeni

Tüm Ülkede Okullar Tatil

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Tüm ülkede okulların tatil olması beni biraz tedirgin etti. Acaba ülke genelinde ilerleyen süreçte beklenen bir deprem mi bekleniyor ?
Tüm ülkede okulların kapanmasının nedeni çok fazla ilde çok fazla kayıp olması, ne öğrencilerin ne de öğretmenlerin böyle bir durumda verimli ders işleyemeyecek olması ve aralarında yakınlarını kaybedenlerin olması.

ReDanger

80+ Bronze
Mimar Sinan mahallesi, 1114 sokak, Ünal petrol arkası. Adıyaman /merkez.
Dayılarım enkaz altında kaldılar acil yardıma ihtiyacımız var hiçbir numaraya ulaşamıyoruz. Yardım Allah aşkına yardım edebilen etsin.
Enkaz altında kalan tanıdıklarım
Fazlı karakuş
Mehmet Akif karakuş
Yunus Emre karakuş
Fatma karakuş
Sena karakuş
Ve ayrıca +6-7 kişi daha binadaki diğer sakinler. Enkaz altında kalanların hiçbirine ulaşılamıyor. Kendi telefon numaramı vereyim 0554 624 94 16. Yardımı dokunan dokunmayan herkesten Allah razı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 saat oldu, ben de Malatyada'yım. Yollar çatlak gidemiyorum. Allah aşkına biri yardım etsin.
Neredesiniz? Bende Malatya'dayım belki yakınsınızdır yardım ederiz.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,369
İsim
Berkay BABUCCU
üzücü bir durum. Okullardaki psikoloji gerçekten kötü. İşi gücü bıraktık haber izledik bizde idareciler olarak bugün. Tatile sevinen kimse yok. Keşke olay yaşanmamış olsaydı.. Allah sabir versin hepimize.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Neredesiniz? Bende Malatya'dayım belki yakınsınızdır yardım ederiz.
Şuanda bizde bir sorun yok köye geldik, bütün akrabalar bir aradayız. Müstakil evdeyiz. Dualarınızı eksik etmeyin yeter.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Eren Akgül
Bizim dershanede tatil değil çok garip Trabzonda yaşıyorum ve burda bile sarsıntıyı hissediyorum
Sadece bu kadar değil Trabzonun akçaabat ve Araklı ilçelerinde sadece sarsılma ile binalar yıkılmış, şehrin merkezi meydanında camlar patladı.
Fakat hala dershaneye gidiyorum anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,961
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom