Keşke tüm okullar yok olsa.

Benimde son senem birde meslek lisesindeyim bizim sınıfı bütün idare mudur yardımcıları tanıyor yani benide taniyorlar ve hepimize takmış durumdalar yaz stajındayken işyerinde okul müdürü ile karşılaştım biraz konuştuk ve onun bir işini hallettim haftaya gidip yks ye calisacagimi okula gelmek istemediğini izin yazmasını isteyecegim bakalım ne diyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı Kardeşim Ya

Bu son senem bibitsin bende bu sekil dalga geçicem valla

Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
alla alla biz severek gidiyoruz zaten

Benimde son senem birde meslek lisesindeyim bizim sınıfı bütün idare mudur yardımcıları tanıyor yani benide taniyorlar ve hepimize takmış durumdalar yaz stajındayken işyerinde okul müdürü ile karşılaştım biraz konuştuk ve onun bir işini hallettim haftaya gidip yks ye calisacagimi okula gelmek istemediğini izin yazmasını isteyecegim bakalım ne diyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu son senem bibitsin bende bu sekil dalga geçicem valla
benim bitti şimdi yks çalışıyorum mecbur aynı şey

İnternet bağımlılığı böyle işte. İnsanlardan nefret ettiriyor. Yakında ailenizden de nefret edeceksiniz. Sonunda yapayalnız, bilgisayarınız ile başbaşa kalacaksınız. Ruh sağlığınız bozulacak.

Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
Büyük bir düzenleme ile eğitim sistemini düzeltme leri gerek

Türkiye'de geçerli bu dediklerin

Yazım yanlışlarını gördüğün kadar eğitimdeki yanlışları da görsen keşke.

Görmediğimi kim söyledi? Söyleneceğinize kafanızı eğitime verin, yaşınız gelmedi daha oy falan kullanamıyorsunuz dikkatinizi çekerim...

kapitlizim canı cehenneme

Yok aramayacağım, çünkü sonradan arayacağım bir lise hayatı yaşamıyorum.
Üzüldüm adına. Yine de liseli bir çocuk olmayı özleyeceksin şu anda öyle düşünmüyorsun belki ama. Okul kısmı tabii biraz şans işi bir şey diyemeyeceğim

Bende lisede her sabah lanet okuyarak okula giderdim ama şimdi o günleri çok özlüyorum kıymetini bilin çok arayacaksınız
Bende okula gitmeyi hiç sevmezdim şuan bittiği için mutluyum, hiç özlemedim ve hiç aramadım

Bende okula gitmeyi hiç sevmezdim şuan bittiği için mutluyum, hiç özlemedim ve hiç aramadım
Ya ben çevremden gördüğüm kadarıyla biraz genele vurdum herkes öyle diye bir şey tabii ki yok. Genel olarak insanlar lise anılarını lisedeki ergenlik yıllarını özlüyor, çünkü lise bittikten sonra aileleri artık eğitim ya da iş olarak beklenti içine giriyor ve sana çeşitli sorumluluklar yükleniyor. İşler ciddiye biniyor yani. Sen o sorumlulukların getirdiği özgürlükle daha mutlu olabilirsin o da normal. Şahsen ben lise anılarımı 7/24 makara yapmayı hiçbirşeyi umursamamayı çok özlüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri