Keşke tüm okullar yok olsa.

Tek hatırladığım 12 yıllık okul hayatımda ingilizce öğretmenleri hep hamileydi.

Evet kanka keşke tüm okullar yok olsa aynen

Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
Okul demek aslında Ekol demek, Okullar Felsefe ekollerin'den geliyor. Ve Malesef Yeni Dünya düzeni'nin içinde Eğitim sabote edilip eriyip gitti. Artık okulda eğitimde sizsiniz, Yani size verilenden -yararlı olarak- ne alabilirseniz. Olaya bence bu yönden bakılmalı, Üniversite dahil olmak üzere tamamen zararlı bulmak bence doğru değil, ama sizin burda sağlam bir süzgec ve kimi zaman süphecilik ile bilgiyi almanız lazım. Ben mesela Bilim Tarihi diye bir bölüm okuyorum, Coğu bilim Pozitif Düsünce ve Hayat gereksinimlerin'den gelme, Yani son nokta sizsiniz :)

Yok aramayacağım, çünkü sonradan arayacağım bir lise hayatı yaşamıyorum.
Emin ol o kadar çok arayacaksın ki, özleyeceksin isteyeceksin ama o günler geri gelmeyecek. Biz de lisedeyken çok iyi bir lise hayatı yaşamadık. Lise hayatınız her gün takılayım gezeyim mükemmel ötesi bir şey değil zaten bu zamana kadar da öyle bir şey olmadı. Lise bittikten sonra mesajını alıntıladığın adamı daha iyi anlayacaksın emin ol.

İnternet bağımlılığı böyle işte. İnsanlardan nefret ettiriyor. Yakında ailenizden de nefret edeceksiniz. Sonunda yapayalnız, bilgisayarınız ile başbaşa kalacaksınız. Ruh sağlığınız bozulacak.
Çok saçma, nasıl bağladınız anlamadım. İğrenç insanlardan nefret ediyorum diğer insanlarla bir sorunum yok zaten. Bahsettiğim insanlarla tanışsanız siz de nefret ederdiniz emin olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emin ol o kadar çok arayacaksın ki, özleyeceksin isteyeceksin ama o günler geri gelmeyecek. Biz de lisedeyken çok iyi bir lise hayatı yaşamadık. Lise hayatınız her gün takılayım gezeyim mükemmel ötesi bir şey değil zaten bu zamana kadar da öyle bir şey olmadı. Lise bittikten sonra mesajını alıntıladığın adamı daha iyi anlayacaksın emin ol.
Harika ve ütopik geçmesini beklemiyorum ki zaten, şuana kadar ki baya baya kötü geçti sadece onu belirttim. Belki ilerisi daha iyi olur bilmiyorum. Özleyip özlemeyeceğim sonrasına bağlı.

son 1 senem kaldı sıkıyorum kendimi bu sene okula gidesim var ya benim evde çok canım sıkıldı kafayı yiyorum son senem üniversiteyi saymazsak okul hayatımın son senesi dolu dolu geçirmek istiyorum leğeni götürüp çıtırından bir çiğköfte yoğurucam memleketimin usülünden (ve evet çiğköfte adıyamanındır aksini iddia eden etmesin) felaket bir sene olacak umarım
Beni de al bana da yoğur çiğköfte canım çekti

Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
Aslında okul güzel bir şey ama başında olan kişiler ve bu ülkenin sistemi kötü buna rağmen okul bir çok şey katabilir bu kişiden kişiye değişir kaderinle bağlı yapmak istediğin şeye bağlı belki onca şeye katlanıp ileride elinde çok iyi bir şey geçecek iyi bir meslek iyi bir yer belki yaptığın mesleğe göre yurt dışına çıkma hayalleri veya sadece diploma için de olabilir okumak veya okumamak bu kişiye bağlı ben okumadım okulu sevmem nefret duyarım zorla o dersleri görmek fln fln insanlar katlanmak ben de sevmiyorum ben yalnız biriyim asosyal biri okulu bırakmış biri olarak kendimi daha rahat hissediyorum çünkü kendime odaklanabildim yapmak istediğim işe kendime zaman bırakabiliyordum ama okul bunu elimden alıyordu ben de kendi kaderim peşinden gittim belki okula devam etsem diploma alsam bile daha kötü şeyler de yasabilirdim işim olmayabilirdi okuldan nefret edilebilir ama okulun sana ne katacağı şey önemli o yüzden ister okuyun ister okumayın en azından kendiniz için bi çabanız olsun okulu bırakıp sadece yatmak bı çaba değil en azından o okulu bırakıyorsan kendi kaderinden gidip kendine zaman ayırıp istediğini şeyi istediğini işi yapıp öğrenmelesin okumadim diye üzülmüyorum sizde kendinizi okula bağlı gibi hissetmeyin aileniz size baskı yapsa bile ilerde siz onlar için okumuş veya okumamış olmanız onlar için değil ne yapıp ne yapmadığınız onlar için değil kendiniz için yapacaksınız

Son düzenleme:
Yorumları okuyorum da çoğu boş yapmış garipler gerçekten biri internet yüzünden bir şeyler sallamış çoğu kişi ise muhtemelen okulun kesin okunmasını fln fln düşünüyor bakacak olursam düzgün bi anlatım yok söyle şeylere yorum yaparken en azından kendiniz doğru gibi yazmayın düşünerek yazın karşınızda olan kişiyi ve diğer yazacak kişilere göre yazın kimi sever kimi sevmez okulu kimi zorunlu bulur kimi zorunlu değil der okula ama en azından bunu derken kendinize göre olduğunu da belirtin

Son düzenleme:
Bende bi ara sen gibiydim çok özledim be, o tuvaletlerde içilen 10 saniyede bitirilen sigaralar felan

Aslında sınav vs. Olmasa güzel herkes yaşıtın ve derste yapılan sohbetin tadı bi başka oluyor ama işte dediğim gibi sınav olmasa.😄

ben de sevmiyorum, insanlar diyor ki ''biz de sevmiyorduk ama okul bitince cok ozluyorsun'' katilmiyorum cunku bu cok buyuk olcude kisiden kisiye gore degisir, ortaokul + lise anilarimi toplasam olumlu bir tane bile bulamam ama maalesef sikayet etmek de insana pek bir sey kazandirmiyor

2 senedir bitirdim hiç özlemedim şimdiye kadar ünide bi hedefin yoksa hele tam zehir gibi geçiyor günlerin

Beni de al bana da yoğur çiğköfte canım çekti

Aslında okul güzel bir şey ama başında olan kişiler ve bu ülkenin sistemi kötü buna rağmen okul bir çok şey katabilir bu kişiden kişiye değişir kaderinle bağlı yapmak istediğin şeye bağlı belki onca şeye katlanıp ileride elinde çok iyi bir şey geçecek iyi bir meslek iyi bir yer belki yaptığın mesleğe göre yurt dışına çıkma hayalleri veya sadece diploma için de olabilir okumak veya okumamak bu kişiye bağlı ben okumadım okulu sevmem nefret duyarım zorla o dersleri görmek fln fln insanlar katlanmak ben de sevmiyorum ben yalnız biriyim asosyal biri okulu bırakmış biri olarak kendimi daha rahat hissediyorum çünkü kendime odaklanabildim yapmak istediğim işe kendime zaman bırakabiliyordum ama okul bunu elimden alıyordu ben de kendi kaderim peşinden gittim belki okula devam etsem diploma alsam bile daha kötü şeyler de yasabilirdim işim olmayabilirdi okuldan nefret edilebilir ama okulun sana ne katacağı şey önemli o yüzden ister okuyun ister okumayın en azından kendiniz için bi çabanız olsun okulu bırakıp sadece yatmak bı çaba değil en azından o okulu bırakıyorsan kendi kaderinden gidip kendine zaman ayırıp istediğini şeyi istediğini işi yapıp öğrenmelesin okumadim diye üzülmüyorum sizde kendinizi okula bağlı gibi hissetmeyin aileniz size baskı yapsa bile ilerde siz onlar için okumuş veya okumamış olmanız onlar için değil ne yapıp ne yapmadığınız onlar için değil kendiniz için yapacaksınız
izmirdemisin gardasım

okul idare ederde düz forma olmuş bide benim okulun formasıyla imam hatip aynı cidden canımı sıkıyor başka renk mi yok en basiti o formayı kaldıran YUsUf TeKİn bişey diyeceğim olmayacak öğrenciler sivil gibi gelecek dışarıda bir olay olsa bu hangi okulun öğrencisi anlaşılamayacak bu kadar da mı düşüne miyorsunuz millet sigara içiyor forma yüzünden yakalanıyor yada trafikte kaza yapıyor yada saldırıyor birine hemen çevre dekinler polisi arayıp okulun adını veriyor yakalanabiliyor bunun gibi basit bir şeyi dahi düşünemiyorsun üstüne erdoğan sayesinde yasa düzenlemesi sayesinde prf ve doktora yaptın bide başımız da sırıtıyor herkesi eğitimden bıktırdın ben eskiden ders çalışırken zevk alıyordum artık umudum kalmadı birisi 7k sıralama yapmış 30k lık yer gelmemiş açıkta kalmış . Para için zaten satıyorsunuz başımızda düzgün adam yok biri teroristi imzasıyla çıkartır diğeri bilmediği alanı yandaşı sayesinde gelir cidden bıkkınlık geldi bana buradan soruşturma açarsanız da haberiniz olsun reşit değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri