Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,285
kapatılmasından daha çok düzenlene gelmesi gerek. şu an eğitim sistemi aşırı çöp ve okuldan ben de nefret ediyorum
İstanbulizmirdemisin gardasım
zorluğun babasını gördüm ben. sanayi daha iyi okuldangidin sanayide bi hafta çalışın okulun kapısında yatarsınız, zorluk görmemişsiniz sonrada okula kötü diyorsunuz
gecen sene sanayide calisiyordum suan babamla santralde calisiyorum okul zorluktan ziyade egitim sisteminden dolayi bok gibi geliyor banagidin sanayide bi hafta çalışın okulun kapısında yatarsınız, zorluk görmemişsiniz sonrada okula kötü diyorsunuz
tüh bi ara yaparız o zamanİstanbul
Yav kardeşim bende nefret ediyordum hatta okulu bilmem ney ama okul mezunu olmazsak sürünürüz ..k yani yapacak bir şey yok bende 10 yıl okul tatil olsun isterdimOkullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
size bazı konularda katılmakla beraber okul bence güzel bir şey eğer kafa dengi 1-2 kişi varsa.Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.