Keşke tüm okullar yok olsa.

kapatılmasından daha çok düzenlene gelmesi gerek. şu an eğitim sistemi aşırı çöp ve okuldan ben de nefret ediyorum

gidin sanayide bi hafta çalışın okulun kapısında yatarsınız, zorluk görmemişsiniz sonrada okula kötü diyorsunuz

gidin sanayide bi hafta çalışın okulun kapısında yatarsınız, zorluk görmemişsiniz sonrada okula kötü diyorsunuz
zorluğun babasını gördüm ben. sanayi daha iyi okuldan

gecen sene sanayide calisiyordum suan babamla santralde calisiyorum okul zorluktan ziyade egitim sisteminden dolayi bok gibi geliyor bana

Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
Yav kardeşim bende nefret ediyordum hatta okulu bilmem ney ama okul mezunu olmazsak sürünürüz ..k yani yapacak bir şey yok bende 10 yıl okul tatil olsun isterdim

Çok kasma kral sınırda geç dönemi atla madem öyleyse, anı yaşa zaman hızlı geçiyor dün gibi hatırladıklarinin üstünden yıllar geçiyor sadece anı yaşa.

Genel olarak egitimin islevsiz oldugu ogretmenlerin egitim vermedigi dogrudur ama direkt olarak kisiye hedef gosterilen nefretin bir anlami yok

Okullardan nefret ediyorum. Eğitim diyorlar ama eğitim dışında her şeye öncelik veriyorlar. Öğrencilerin öğretmenlerle ve kendi aralarında yaşadığı olaylar kimsenin umrunda değil. Kurallar var ama telefon ve kıyafet kuralı dışında hiçbir kural uygulanmıyor. İnsanları zorla görmek istemediği ve tiksindiği insanlarla aynı ortama koyup yıllarca hapsediyorlar. Fikirleriniz kimsenin umrunda değil. Bir şey yapılmasını istediğiniz zaman gerçekleşmesin diye her şeyi yapıyorlar, önüne engel koyup uğraşmıyorlar. 12 yılınız buralarda geçiyor. Özel okullar kafalarına göre istediklerini yapıyorlar tek dertleri para size para karşılığı hiçbir şey satıyorlar. Bazı devlet okulları kayıt ücreti diye yüklü paralar alıyor, gene kimsenin umrunda değil, denetlenmiyor. Keşke tüm okullar yok olsa.
size bazı konularda katılmakla beraber okul bence güzel bir şey eğer kafa dengi 1-2 kişi varsa.
ben mesela evde sıkılıp okulda iki muhabbet edip akşama kadar zaman geçiriyordum ancak şu zaman iyicene eğitim kötüleşti , sistem berbatlaştı.
sizlere ondan dolayı hak veriyorum

Adamlar haklı, okul size bir şey veren, değer kattığını hissetiğiniz yer değil, sizi oraya zorla tıkılıp başınıza nöbetçiler dikilen bir yer olarak var bu ülkede fakat, Eğitimsiz olmaz, eğitim kaçtımı cahil cühela takımı sokaklara hakim oluyor, ismini yazamayan adamlar size emir verir oluyor, sıkı ve değerli bir eğitim gerçekten şart.

okullara gidenlerin yarısı cahilken herkes cahil olsun diyosun. o insanlarla kim uğraşaccak sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri