hangi uygukama bari ismini söyle de bilelimyanlışlıkla indirdiğim uygulama sonrası tüm çerezlerim ele geçirilmiş ne yapmam lazım tüm hesaplarımın şifrelerini değiştiriyorum
Şifreleri değiş, uygulamaların (örneğin x uygulamasının bağlı olduğu mail şifresi) bağlı olduğu hesapların şifrelerini vesaire de değiş.yanlışlıkla indirdiğim uygulama sonrası tüm çerezlerim ele geçirilmiş ne yapmam lazım tüm hesaplarımın şifrelerini değiştiriyorum
birtane forumda adını duymadığım bir uygulamayı indirdim vt falanda koymuştu dalgınlığıma geldi açtım açtığım anda discord kendini kapattı kartımdan nitro çekmeye çalıştı sonra binance hesabıma girdi nasıl yaptı bilmiyorum 2fa falanda var hesabımı bloke ettim tek korkum banka hesaplarımhangi uygukama bari ismini söyle de bilelim
banka hesaplarım pc de kayıtlı değil google pay de kayıtlı bir 2 kart oradan alabilirler mi acaba ?birtane forumda adını duymadığım bir uygulamayı indirdim vt falanda koymuştu dalgınlığıma geldi açtım açtığım anda discord kendini kapattı kartımdan nitro çekmeye çalıştı sonra binance hesabıma girdi nasıl yaptı bilmiyorum 2fa falanda var hesabımı bloke ettim tek korkum banka hesaplarım
knkm bilgisayar da mıbirtane forumda adını duymadığım bir uygulamayı indirdim vt falanda koymuştu dalgınlığıma geldi açtım açtığım anda discord kendini kapattı kartımdan nitro çekmeye çalıştı sonra binance hesabıma girdi nasıl yaptı bilmiyorum 2fa falanda var hesabımı bloke ettim tek korkum banka hesaplarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
banka hesaplarım pc de kayıtlı değil google pay de kayıtlı bir 2 kart oradan alabilirler mi acaba ?