hocam bana göre zirvesi space odysseydir. ayrıca izlemediyseniz (eğer mümkünse o mükemmel filmlere karşı koymak) back to the future sinemanın klasik bilim kurgularındandır. bir de çok sevdiğim bir film olan contact i şiddetle öneririmHocam ver bana oradan bilim-kurgu...
The100 izlediniz mi hocam?hocam bana göre zirvesi space odysseydir. ayrıca izlemediyseniz (eğer mümkünse o mükemmel filmlere karşı koymak) back to the future sinemanın klasik bilim kurgularındandır. bir de çok sevdiğim bir film olan contact i şiddetle öneririm
maze runner (1) ve hunger games kafasında bir dizi. 1 bölüm izledikten sonra sıkılıp bırakmıştım. belki bir gün geri dönüp izlemeye çalışabilirim ama zor.The100 izlediniz mi hocam?
Bence izlemelisiniz konusu bakımından çok güzel bir dizi bir kaç bölümde saçmalıklarla bozuyor ama genelde beğendiğim bir dizi.maze runner (1) ve hunger games kafasında bir dizi. 1 bölüm izledikten sonra sıkılıp bırakmıştım. belki bir gün geri dönüp izlemeye çalışabilirim ama zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
belki ileride açılıyordur ama dediğim gibi sarmadı. konusu oldukça ilginç ama
Zaman bulduğum an izlerim.göz atacağıma emin olabilirsin. deidklerimi izle ama bak
Konu: Aşk ve Hüzünarkadaşlar bana konu veya tür söyleyin bende size o konu veya türle ilgili diziler ve filmler öneriyim. ayrıca kendi önerilerinize yazın herkes faydalansın
Yaşadığım türen sevdiğim tür.
la la land ve mariage story ye bi göz at.
the 100, lost in space gibi sevilen diziler var. ilgimi çeken bilim kurgu dizisi olmadı şuana kadar ama bunlara bir göz at bakalım. black mirror da izleyebilirsin çok beğenilen bir diziBana güzel bilim-kurgu dizisi önerirmisin?
Hepsini izledim yine de sağolthe 100, lost in space gibi sevilen diziler var. ilgimi çeken bilim kurgu dizisi olmadı şuana kadar ama bunlara bir göz at bakalım. black mirror da izleyebilirsin çok beğenilen bir dizi