Çözüldü✓ Turbo Boost Kapatamıyorum

xmeycox

80+
Reaksiyon skoru
14
iyi forumlar acer nitro 5 kullanıyorum herhangi bir oyuna girdiğimde direk 90 dereceleri görüyorum turbo boosttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak güç seçeneklerinden kapatamıyorum kayıt defterinden yapılan ayarı yaptım fakat yine gelmedi nasıl kapabilirim

Ekler

• 1749507238126.webp
    1749507238126.webp
    14.5 KB · Hit: 32
Biostan kapatacaksın

Hocam ben Asus kullanıyorum ama bu Acer da Armoury Crate tarzı her şeyi yönetebildiğiniz bir kısım vardır illaki diye düşünüyorum.
Yoksa arkadaşın dediği gibi biosa inin

iyi forumlar acer nitro 5 kullanıyorum herhangi bir oyuna girdiğimde direk 90 dereceleri görüyorum turbo boosttan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ancak güç seçeneklerinden kapatamıyorum kayıt defterinden yapılan ayarı yaptım fakat yine gelmedi nasıl kapabilirim
nitro sense den kontrol eder misin

Acerin Kendi uygulaması nitrosense detaylı değil arkadaşlar performans modu sessiz mod birde fan ayarı yapabiliyorsunuz bi youtube videosundan yazılim buldum açınca direk güç seçenekleri kıssmina o eklenti düştü teşşekkür ediyorum konuyu kapatıyorum (Sıcaklığım rahaat bir şekilde 10 derece düştü oyunlara göre fps dususu illaki oldu bana göre kapatılmalı)

Geri