dost ayran
80+ Silver
Dahası
boyle kişiler gorunce uzuluyom
Aga be böyle çocukları görünce üzülüyorum ailesini kendini kandırmışlar çocuk küçük daha ne bilsin ailesinin hatası ucuz olunca alıyorlar herkesin maddi durumu aynı değil.Vakalar artmakta , lütfen tedbir alalım . Arkadaş i7 diye almış galiba videoda i7 ler 4000tlden başladığını söyleip pcyi 2800e aldığını söylüyor .
TEDBİR ALALIM . VATANDAŞLARIMIZI KORUYALIM .
Işıklı mışıklı önemliİzoly turbox bunlar kusura bakmayın ama şerefsizlerin önde gidenleri milleti kandırıyorlar. Arkadaşın donanım bilgisi muhtemelen 0. Senin benim gibi adamlar böyle sistemleri almazlar
Milleti şuna dayanarak aldırıyorlar
1. i7 olması
2. RGB kasa olması
3. oyun bilgisayarı denmesi
gerçekten çalmışlarmı ?Buyurun beyler popülasyon artsın.
Donanım cahilliği örneği videolar ve açıklamalar
Evet, sonunda beklenen an geldi :D. Bayağıdır açmadığım konuyu açasım geldi. Moderatörler bak, onaylayın; o kadar uğraşıyorum bunun için, sabaha kadar bu videoları arıyorum. Arkadaşlar, bu arada gözünüz kanarsa bana sövmeyin. Beyininizi bir kenara koyup izleyin aksi takdirde beyinlerinizde video...www.technopat.net
Hayır benim konum bu. Eski adım var orada.gerçekten çalmışlarmı ?
ha xdHayır benim konum bu. Eski adım var orada.
Ben şimdi AOC ye boşuna mı 1800 verdimsamsung , aoc felan işine baksın CBOX varken
yorumlar beni benden aldıgerçekten çalmışlarmı ?
Abi Csgo da 1080 pi de oynuyordum ekran karardı pc kapandı açılmıyor hafif duman da atıyor açılır de mi yaparsın de mi :SVakalar artmakta , lütfen tedbir alalım . Arkadaş i7 diye almış galiba videoda i7 ler 4000tlden başladığını söyleip pcyi 2800e aldığını söylüyor .
TEDBİR ALALIM . VATANDAŞLARIMIZI KORUYALIM .