Türk dizilerinin kötü olması

Aware

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,358
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?

üstteki arkadaşa katılıyorum. Yönetmenlerin acilen bu kafadan çıkıp zekice işler yapması gerekiyor.Örnek olarak şahsiyet cidden muazzam bi dizi bence. Özelliklede türk dizilerine göre :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf bu yüzden 3-4 senedir televizyon izlemiyorum

dizi izlemek için en kötü yer tv

Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu tarz diziler sırf izlendiği için çekiliyor.

Türk dizileri özet:

2 aile arasında kan davası olacak. 2 aileden kız ve erkek aşık olacaklar ve aşırı saçma sahneler izleyeceğiz. Sonra 2 aile de dost olacaklar ve final.

2.si zengin erkek, fakir kız olacak. Bunlar sürekli karşılaşacaklar gün içinde. Sonra bunlar sevgili olacaklar ama erkeğin ailesi izin vermeyecek veya bunlar tam sevgili olmuşken bu erkeğin eski sevgilisi ortaya çıkacak. Bunları ayırmaya çalışacak ancak kızın erkek kardeşi bunla sevgili olacaklar ve final.

Evet nerden bildin Türk dizisi.

çünkü izleniyor adamlar neden daha zor ve fazla bütçeli şeyi yapsınki adam kolayı yapıyor ve izleniyor

Çünkü bizim halkımız buna ilgi gösteriyor. Murat Soner'de bahsediyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,228
Üyeler
185,852
Son üye
meyveci
Geri