Neler Yeni

Türk dizilerinin kötü olması

Aware

80+ Silver
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
üstteki arkadaşa katılıyorum. Yönetmenlerin acilen bu kafadan çıkıp zekice işler yapması gerekiyor.Örnek olarak şahsiyet cidden muazzam bi dizi bence. Özelliklede türk dizilerine göre :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sırf bu yüzden 3-4 senedir televizyon izlemiyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
dizi izlemek için en kötü yer tv

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,829
İsim
Mert Can Ergün
her dizide aşk konusu oluyor

Akiran

80+ Silver
Hadi eskiden kaliteli ve güzel yapımlar vardı hala TRT ve bazı kanallarda nadir de olsa güzel düzelir var sorun şu hep aynı konular aynı konular. Belli açıklıkta kıyafet giyen kadın "oyuncular" kaslı yakışıklı erkek "oyuncular" ve onların yaşadığı saçma aşk konuları ben şahsen sadece TRT'de ki dizilere bakıyorum çünkü vakit geçirmelik. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu tarz diziler sırf izlendiği için çekiliyor.

HoYeon Jung

80+ Gold
Türk dizileri özet:

2 aile arasında kan davası olacak. 2 aileden kız ve erkek aşık olacaklar ve aşırı saçma sahneler izleyeceğiz. Sonra 2 aile de dost olacaklar ve final.

2.si zengin erkek, fakir kız olacak. Bunlar sürekli karşılaşacaklar gün içinde. Sonra bunlar sevgili olacaklar ama erkeğin ailesi izin vermeyecek veya bunlar tam sevgili olmuşken bu erkeğin eski sevgilisi ortaya çıkacak. Bunları ayırmaya çalışacak ancak kızın erkek kardeşi bunla sevgili olacaklar ve final.

Evet nerden bildin Türk dizisi.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
çünkü izleniyor adamlar neden daha zor ve fazla bütçeli şeyi yapsınki adam kolayı yapıyor ve izleniyor

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Çünkü bizim halkımız buna ilgi gösteriyor. Murat Soner'de bahsediyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,574
Üyeler
163,847
Son üye
hayatsizinsanim
Top Bottom