Neler Yeni

Türk halkında olan sebepsiz dolandırılma korkusu

Farway

80+ Silver
Sanki herkes herkesi dolandırmaya elmiş gibi davranıyorlar.
İnternet alışverişinde özellikle...
Hep TV satışları yüzünden.
Şu tarz olan TV reklamları.
İnsan sevile sevile şeytan olurmuş diyeyim sen anla.
Kutulardan patlıcan çıkanlar,parayı alıp kaçanlar(Tosun mehmet),tekrar tekrar dolandıranlar(Jet fadıl), Boğaz içi köprüsünü satanlar(Sülün osman) Bankerim diyip para tokatlayanlar kripto vurgunu telefon dolandırıcıları,siyasetçi vurgunları sahte gelinler,sahte hocalar....
Ve olmayan adalet sistemi.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir de ayakkabı reklamları vardı.
Orijinal(!) 6 çift ayakkabıyı(!) 100tl'ye veriyordu (!) bir kaç yıl önce.
Bundan 7 yıl önce çocukken televizyonda bu reklamlar vardı oturur dalar izlerdim aklımda şu kalmış.
Bir kilo petek bal 2 kavanoz bal 1 tane altın yüzük 1 tane pırlanta kolye 1 tane Nokia 3310 sadece ama sadece 200 TL

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5-6 sene kadar önce anakart-ram ve ekran kartımı ikinci el almıştım. Deneme imkanım olmadı tabi doğal olarak. Ekran kartı için adamdan ne bir test ne bir görüntü hiç bir şey istemedim. Garantisi var nede olsa dedim gözüm kapalı aldım. Sorun çıkmadı şansıma. Bir süre sonra sıkıntı oldu garantiye yolladım işim halledildi.
Bu zamanı düşünüyorum. En ufak bir parçayı bile ikinci el almak içimden gelmiyor. Ortam çok kötü kimin kime ne kazık atacağı belli değil. Çok dikkat etmek gerek.

Besim Tibuk

80+ Gold
Bundan 7 yıl önce çocukken televizyonda bu reklamlar vardı oturur dalar izlerdim aklımda şu kalmış.
Bir kilo petek bal 2 kavanoz bal 1 tane altın yüzük 1 tane pırlanta kolye 1 tane Nokia 3310 sadece ama sadece 200 TL
Altın, ev ve arsa da satıyorlardı.

Besim Tibuk

80+ Gold
Anneannem çok önceden bilgisizliğinden bu telefonlardan almıştı yolda gelirken patlamış qweoıquwehqwe :D
Sesli güldüm.
Benim de dedemin kardeşinin karısı bilmeceli olan reklamda bilmişti şu denizin ortasında "N" var soruları var ya ondan.
Telefon yollamışlar (o zamanların efsane telefonu S4) harç yatırmak gerekmiş ama 300 tl almadı kadın sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü herkes herkesi dolandırmak peşinde, devir kötü oturma organını korumak lazım.
Akıllara o melodi gelir...
Zamankötü kolla (g)ötü

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sesli güldüm.
Benim de dedemin kardeşinin karısı bilmeceli olan reklamda bilmişti şu denizin ortasında "N" var soruları var ya ondan.
Telefon yollamışlar (o zamanların efsane telefonu S4) harç yatırmak gerekmiş ama 300 TL almadı kadın sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akıllara o melodi gelir...
Zamankötü kolla (g)ötü
O bulmacalı reklamlardaki bulmacayı çok çözerdim. Diyordum ulan bunlar bu kadar kolay sorulara bu ürünleri nasıl veriyorlar :D

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
tv reklamları internet sağlayıcıları aldığı ürünün garantisi kullanıcı hatası diyip kullanıcıya itelemesi güvendiğin birinden ürün alırken parayı atar atmaz ortadan kaybolması hesap alım satımda adam ilk mail vermeyip sattıktan 1 hafta sonra geri alması itemi attığında parayı atmaması vs vs

ben oyun içi item alışverişi yaparken çok dolandırıldım artık normal geliyor elin yahudisi birbirini sebepsiz kollar bizim insan kendi insanını scamliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom