Neler Yeni

Türk halkında olan sebepsiz dolandırılma korkusu

Besim Tibuk

80+ Gold
ön yargı değilki ben kime güvendiysem scamledi daha dün sabah akşam dc de konuştuğum çocuk bana key atıcaktı parasını verdim atmadı 1 aydır paranı atıcam diye oyalıyor
Zaten herkese, her şeye şap diye güvenmek yanlış ama trendyol, hepsiburada vb. siteleri söylüyorum ben.
Geçmiş olsun btw.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Zaten herkese, her şeye şap diye güvenmek yanlış ama trendyol, hepsiburada vb. siteleri söylüyorum ben.
Geçmiş olsun btw.
onlar zaten büyük şirketler onlara güven olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun btw.
sağol çocuğun adresini arkadaşından buldum bu salı paranı atıcam diyordu atmaz ise annesini takip edicem

edit arkadaş deediğimde eskiden konultuğu bir çocuk kavga etmişler ekran açtığında discordundan adresinin ss ini almışlar yüzünün fotosu dahi var

Besim Tibuk

80+ Gold
hadi gidelim vatandan alalım haha go br 1050 sistem 82892 ay taksit ile 10k go brr
Yaşanıyor bunlar.
Vatan politikası:
Çalışan: X işlemci 1000 tl efendim.
Vatan ta ta ta tan: Tamam 1000 tl yap 5000 tl indirim ile satışa koy 2 taksit imkanı ver.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
sebepsiz olduğunu düşünmüyorum. Türklük ile bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Bu duruma en doğru cevabın ise insanoğlu olduğunu düşünüyorum.

Besim Tibuk

80+ Gold
sebepsiz olduğunu düşünmüyorum. Türklük ile bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Bu duruma en doğru cevabın ise insanoğlu olduğunu düşünüyorum.
Elbette farklı toplumlarda da vardır.
Bildiğim bizim halkımız ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom