Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Kesin yurt dışından bir sürü kız arkadaşın vardır aynen.
Forumcularla takılmaca:tam okumadım ama sen rus veya alman bulabilirsin ayarla
doğruArkadaşlar genellikte o tip kız türleri çoğunlukta bizim ülkede maalesef ki ben devamlı yurt dışından Fransa, Japonya, Almanya, ve yazmaya üşendiğim ülkelerden bir sürü kız arkadaşım var ama nedense o tiplemeleri tek Türkiye'de görüyorum ve o beni ciddi anlamda üzüyor şimdi ben bilim tarih felsefe din siyaset coğrafya teknoloji gibi konularda konuşmayı seven ve ilgi duyan birisiyim hatta tarihle ilgini 3 tane e-kitap yazdım neyse karşımdaki kızın hiçbir şeyi yok kendisi ancak saçma sapan magazin haberleri konuşuyor ulan anlamıyorum güzellik desen bildiğin kız yüzü işte herkeste bulunur ekstra olarak benim hoşuma giden bir özelliği falan veya benim sevdiğim bir konu yok neyse o konuştuğum o sırada arkadaşım ve ona rağmen öyle tiplere giriyor kendini ulaşılmaz sanıyor sanki bulunmaz hind kumaşı merhaba demeye gelmiyor hemen yüz şekilleri değişiyor insana karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar hayır eskiden öyle değildim kimseye artık Türk kızı deyince iğreniyorum içimden maalesef ki artık o son 1 2 yıldır arkadaşlıklarımı yurt dışı merkezli yapmayı deniyorum hatta birisi beni kendi ülkesine davet etti evine çağırdı ve çağıran kişi bayan arkadaşım neyse işte niye Türk kızları neden artistler neden havalılar? Sanki bulunmaz hind kumaşı.
Gece gece nereden geldi diyorsanız o sözler az önce Valorant oynuyordum oyun sonu ben herkese arkadaşlık isteği atarım neyse takımda kız vardı arkadaşlık isteği attım diye bana sen beni seviyor triplerine girdi ve sesli olarak söyledi hayır yüzünü görmediğim tek sesini zar zor duyduğum varlığa o 30 dk içinde aşık olmuşumxdxdxd aynen kardeşim aç ares kargo neyse oyundan sonra düşünmeye başladım 10 dk boyunca ve o fikirler çıktı kafandan.
Not: Normalde o yazıları tek buraya paylaşmıyorum bir kaç yere daha atıyorum neyse sabah cevaplara bakiyim dedim gözlerim kan ağladı sanırım buraya tekrar'dan kendi mantıklı fikirlerimi atmayacağım teşekkür ederim.
Arkadaş genelleme yapmamış öyle dedin diye kızabilir dikkatli olKendi ırkını eziklemeye çalışan birinin zeka seviyesinden şüphe ederim. Erkekleri de genelleyip hepsine tacizci, tecavüzcü desek ne düşünürsün?
ne bağanı ya KADIN diceksin KADINöyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk kızı değil sen ona BAĞYANNN diceksin BAĞYANNN
ırk kötülemiyor en azından kötüyse bile açık açık söylüyorKendi ırkını eziklemeye çalışan birinin zeka seviyesinden şüphe ederim. Erkekleri de genelleyip hepsine tacizci, tecavüzcü desek ne düşünürsün?
Biz daha kızlarla konuşamıyoruz çocuk gelmiş diyor türk kızları şöyle gelde çıldırmaArkadaşlar genellikte o tip kız türleri çoğunlukta bizim ülkede maalesef ki ben devamlı yurt dışından Fransa, Japonya, Almanya, ve yazmaya üşendiğim ülkelerden bir sürü kız arkadaşım var ama nedense o tiplemeleri tek Türkiye'de görüyorum ve o beni ciddi anlamda üzüyor şimdi ben bilim tarih felsefe din siyaset coğrafya teknoloji gibi konularda konuşmayı seven ve ilgi duyan birisiyim hatta tarihle ilgini 3 tane e-kitap yazdım neyse karşımdaki kızın hiçbir şeyi yok kendisi ancak saçma sapan magazin haberleri konuşuyor ulan anlamıyorum güzellik desen bildiğin kız yüzü işte herkeste bulunur ekstra olarak benim hoşuma giden bir özelliği falan veya benim sevdiğim bir konu yok neyse o konuştuğum o sırada arkadaşım ve ona rağmen öyle tiplere giriyor kendini ulaşılmaz sanıyor sanki bulunmaz hind kumaşı merhaba demeye gelmiyor hemen yüz şekilleri değişiyor insana karşı bir ön yargıyla yaklaşıyorlar hayır eskiden öyle değildim kimseye artık Türk kızı deyince iğreniyorum içimden maalesef ki artık o son 1 2 yıldır arkadaşlıklarımı yurt dışı merkezli yapmayı deniyorum hatta birisi beni kendi ülkesine davet etti evine çağırdı ve çağıran kişi bayan arkadaşım neyse işte niye Türk kızları neden artistler neden havalılar? Sanki bulunmaz hind kumaşı.
Gece gece nereden geldi diyorsanız o sözler az önce Valorant oynuyordum oyun sonu ben herkese arkadaşlık isteği atarım neyse takımda kız vardı arkadaşlık isteği attım diye bana sen beni seviyor triplerine girdi ve sesli olarak söyledi hayır yüzünü görmediğim tek sesini zar zor duyduğum varlığa o 30 dk içinde aşık olmuşumxdxdxd aynen kardeşim aç ares kargo neyse oyundan sonra düşünmeye başladım 10 dk boyunca ve o fikirler çıktı kafandan.
Not: Normalde o yazıları tek buraya paylaşmıyorum bir kaç yere daha atıyorum neyse sabah cevaplara bakiyim dedim gözlerim kan ağladı sanırım buraya tekrar'dan kendi mantıklı fikirlerimi atmayacağım teşekkür ederim.