AMD-Rohat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Rohat Akın
- @rohat.py
- 100014771589801
Herkeze merhaba arkadaşlar.Bundan tam 1 hafta önce D-smart'tan Turk Net'e geçtim ve bir kaç problemim var normlade altyapım VDSL2 destekliyor ve maksimum alacağım hız 55mbps gözüküyor internet üzerinden kendi sitelerinden baktığımda bana 35 mbps download sunacaklarını söylediler fakat paketim hala ADSL müşteri hizmetleri diye bir şey hak getire zaten bu 1. sorunumdu.
2. sorunum ise ADSL paket 16mbps yazıyor fakat eve şu anda gelen en yüksek hız 1.2 mbps her gün test yapıyorum destek kaydı oluşturuyorum ama nafile o kadar reklam yapmayı bliyorlar fakat iş teknik soruna gelince bir şeyler yapmıyorlar.
Sorum şu paketimi VDSL yapmak için ne yapmam lazım ve şu hız sorunu düzeltmeleri için ne yapmam lazım.
NOT: D-Smart ' ta vadedilen hızı alabiliyordum.
NOT2: Modedim VDSL destekli.
2. sorunum ise ADSL paket 16mbps yazıyor fakat eve şu anda gelen en yüksek hız 1.2 mbps her gün test yapıyorum destek kaydı oluşturuyorum ama nafile o kadar reklam yapmayı bliyorlar fakat iş teknik soruna gelince bir şeyler yapmıyorlar.
Sorum şu paketimi VDSL yapmak için ne yapmam lazım ve şu hız sorunu düzeltmeleri için ne yapmam lazım.
NOT: D-Smart ' ta vadedilen hızı alabiliyordum.
NOT2: Modedim VDSL destekli.