İnternet olarak iyi bayadır kullanıyorum fakat taahhüt yok her an zam gelebilirSelam, 100 mbps 500 lira + ücretsiz modem ve kurulum. Şuan türk telekom internet sözleşmem bitti, türknette sıkıntı yaşar mıyım?
Taahhütsüz kullanmak ne kadar mantıklı?İnternet olarak iyi bayadır kullanıyorum fakat taahhüt yok her an zam gelebilir
Özelden paylaşır mısın? ne işe yarıyor?diğerlerinin ne olacağı belli değil geçiş yapıp 1 senelik peşin ödeme yapın 460 yada 470 fiyat çıkar 6 taksitle ödersiniz o şekilde mantıklı olur. davet kodu lazımsa verebilirim
Fiyat konusunda baya dezavantaj yaratıyor ama diğer türlü sorun yaşadığın zaman cayma bedeli ödemeden direkt geçebiliyorsun. Ben şimdi GIBIRnet'e geçtim taahhüt yapmadan 6 ay sabit fiyat sunuyorlar. 300 lira ödeyeceğim.Taahhütsüz kullanmak ne kadar mantıklı?
Biz ilk iki ay 150 sonraki 4 ay 250 sonrası 500 şeklinde Ekim ayında Türknete geçtik 1000mbit fiberSelam, 100 mbps 500 lira + ücretsiz modem ve kurulum. Şuan türk telekom internet sözleşmem bitti, türknette sıkıntı yaşar mıyım?