İnternet olarak iyi bayadır kullanıyorum fakat taahhüt yok her an zam gelebilirSelam, 100 mbps 500 lira + ücretsiz modem ve kurulum. Şuan türk telekom internet sözleşmem bitti, türknette sıkıntı yaşar mıyım?
Taahhütsüz kullanmak ne kadar mantıklı?İnternet olarak iyi bayadır kullanıyorum fakat taahhüt yok her an zam gelebilir![]()
Özelden paylaşır mısın? ne işe yarıyor?diğerlerinin ne olacağı belli değil geçiş yapıp 1 senelik peşin ödeme yapın 460 yada 470 fiyat çıkar 6 taksitle ödersiniz o şekilde mantıklı olur. davet kodu lazımsa verebilirim![]()
Fiyat konusunda baya dezavantaj yaratıyor ama diğer türlü sorun yaşadığın zaman cayma bedeli ödemeden direkt geçebiliyorsun. Ben şimdi GIBIRnet'e geçtim taahhüt yapmadan 6 ay sabit fiyat sunuyorlar. 300 lira ödeyeceğim.Taahhütsüz kullanmak ne kadar mantıklı?
Biz ilk iki ay 150 sonraki 4 ay 250 sonrası 500 şeklinde Ekim ayında Türknete geçtik 1000mbit fiberSelam, 100 mbps 500 lira + ücretsiz modem ve kurulum. Şuan türk telekom internet sözleşmem bitti, türknette sıkıntı yaşar mıyım?